Proč neodkládat sluneční brýle ani v zimě?

Ač to tak venku možná úplně nevypadá, zima už se přihlásila o slovo. Všichni jsme ze skříní a šuplíků pomalu vytáhli čepice, šály i rukavice a další teplé oblečení. Často ale s příchodem zimy zapomínáme na jednu důležitou věc – na sluneční brýle. Tento doplněk si totiž mnozí spojují spíš s rozpálenou letní pláží, než s chladem, sněhem a větrným počasím. Máme pro vás proto hned několik argumentů, proč sluneční brýle neodkládat ani v zimě. (more…)

Read More

EASY LIFE
Leave a comment
Author:

Vánoční inspirace v Easy Optic

Druhou adventní neděli máme za sebou, a proto je nejvyšší čas nakoupit dárky pod stromeček. Připravili jsme pro vás malou inspiraci, čím můžete obdarovat nejen své blízké, ale třeba také sebe:-). Je libo nové sluneční brýle, které budou chránit oči před sluncem i v zimě, originální dioptrické brýle nebo třeba jen dárkový poukaz, aby si obdarovaný vybral sám, co mu nejlépe sedí? Čtěte dále a nechte se inspirovat… (more…)

Read More

EASY LIFE
Leave a comment
Author:

Hledáte stylové brýle a nevíte, jak na to? Zajděte k nám do studia!

Denně nám od vás chodí velké množství dotazů na naše služby i produkty. Rozhodli jsme se proto pro vás napsat článek, který co možná nejvýstižněji odpoví na ty nejčastější z nich… Zažijte nakupování brýlí tak trochu jinak s naším profesionálním a přátelským týmem ve studiu Easy Optic. Zakládáme si na tom, že brýle jsou nejen pomůckou, ale především rafinovaným módním doplňkem, který by měl ladit s tím, jací doopravdy jste! (more…)

Read More

EASY LIFE
Leave a comment
Author:

Našich top 5 nejprodávanějších dioptrických brýlí

Dioptrické brýle nemusí být vždycky nuda a jen nutná pomůcka sloužící ke korekci vašeho zraku. My v Easy Optic razíme heslo, že obroučky jsou součástí vaší osobnosti a perfektním módním doplňkem. Právě proto pro vás vždy vybíráme ty nejstylovější kousky, které jdou ruku v ruce s módními trendy. A tady je našich top 5 modelů, které se prodávají nejvíce… (more…)

Read More

EASY LIFE, EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Jste připraveni na jaro? Právě dorazila nová kolekce dioptrických brýlí

Nová kolekce brýlí právě dorazila a nám je ctí vás s ní skrz tento článek seznámit. A protože nemáme jen nové dioptrické, ale také sluneční brýle, museli jsme článek rozdělit, aby nebyl příliš dlouhý.

Je libo kulaté, čtverhrané, kovové nebo plastové? Můžete je mít klidně všechny. Seznamte se s novou kolekcí dioptrických brýlí pro jaro a léto 2018. Ray-Ban, Dolce&Gabbana nebo třeba Vogue? Máme pro vás všechny. (more…)

Read More

EASY LIFE, EASY STYLE
Leave a comment
Author:

5 otázek, které si položte, než si pořídíte nové brýle

Chystáte se na koupi nových dioptrických brýlí, protože ty staré už dosloužily, vyšly z módy či chcete další do sbírky nebo jste prostě jen z ničeho nic začali hůře vidět? Pak si nezapomeňte položit těchto pět otázek a to ještě před tím, než pro brýle vyrazíte. Odpovědi vám usnadní výběr a brýle déle vydrží… (more…)

Read More

EASY LIFE
Leave a comment
Author:

10 věcí, které pochopí jen ti, kteří nosí brýle

Dioptrické brýle jsou už dávno něčím mnohem víc, než jen pomůckou pro špatně fungující oči. Dnes doplňují naši osobnost a nosí je mnohdy i ti, kteří dioptrie vůbec nepotřebují, protože silné obroučky a čirá skla jsou zkrátka IN. Ti, kteří ale nosí brýle denně, tento trend moc nechápou, protože jejich neustálé nošení je občas docela překážka. Těchto deset věcí zkrátka pochopí jen ti, co bez brýlí nenajdou ani mýdlo ve sprše… (more…)

Read More

EASY LIFE
Leave a comment
Author:

Nový způsob nakupování: zkuste si brýle nejprve doma!

Chystáte se pořídit nové dioptrické brýle, ale bojíte se, že vám nebudou správně sedět k vašemu osobnímu stylu? Tak už se bát nemusíte, protože je tady nový trend, kdy si u nás obroučky můžete zapůjčit domů a v klidu si je tam během pár dní vyzkoušet ke všem vašim outfitům! Jedině tak totiž máte šanci zjistit, zda jste našli to, co jste už takovou dobu hledali. (more…)

Read More

EASY LIFE
Leave a comment
Author:

Vyhněte se zlozvykům při nošení brýlí!

Každý občas nosí nějaké brýle. Buď dioptrické, bez kterých nedá ani ránu, nebo klasické sluneční poskytující ochranu našim očím či jako nedílnou součást stylového outfitu. Věděli jste ale, že při nošení brýlí se dopouštíte mnoha zásadních zlozvyků, které mohou brýle nenávratně poškodit? Odhalte je, ať se jim od teď můžete vyvarovat! (more…)

Read More

EASY LIFE
Leave a comment
Author: