Vánoční inspirace v Easy Optic

Druhou adventní neděli máme za sebou, a proto je nejvyšší čas nakoupit dárky pod stromeček. Připravili jsme pro vás malou inspiraci, čím můžete obdarovat nejen své blízké, ale třeba také sebe:-). Je libo nové sluneční brýle, které budou chránit oči před sluncem i v zimě, originální dioptrické brýle nebo třeba jen dárkový poukaz, aby si obdarovaný vybral sám, co mu nejlépe sedí? Čtěte dále a nechte se inspirovat…

Značkové sluneční brýle

Sluneční brýle potřebuje každý. Na jaře, v létě, na podzim a dokonce i v zimě. Potěšte své blízké novým kouskem, který mu bude dělat společnost dlouhá léta. U nás naleznete spoustu oblíbených značek na jednom místě. Vybírat můžete ze staré dobré klasiky, ale i aktuálních módních výstřelků a trendů. Dámy mohou zkusit napříkad žíhaný model Vogue a muži jistě ocení černé sluneční brýle Oakley pro každou příležitost.

Originální dioptrické brýle

Už jste někdy od někoho dostali nebo dokonce darovali dioptrické brýle? Je to vskutku originální dárek, kterým ukážete, že dotyčného velmi dobře znáte. Dioptrické brýle totiž podtrhují osobnost a styl každého, kdo brýle nosí. Pořiďte proto k Vánocům svým nejbližším nové dioptrické obroučky, do nich si pak obdarovaný sám nechá vyrobit skla přímo na míru svým očím. Vyzkoušejte nejnovější model retro žíhaných obrub Prada pro ženy nebo opravdu originální obroučky Dolce&Gabbana pro muže, které splňují veškeré požadavky na trendovost a styl.

Něco málo k brýlím

Pokud chcete pod stromeček pořídit něco menšího, přitom ale velmi praktického, kupte malý doplněk, který se hodí každému, kdo nosí brýle. Zkuste třeba stylové pouzdro na brýle od značky Ray-Ban, koženou šňůrku na brýle nebo přívěšek se šroubováčkem, který nikdy nevíte, kdy se bude dotyčnému hodit:-).

Dárkový poukaz

Nejste si tak úplně jistí, zda se výběrem konkrétního modelu trefíte do vkusu toho, koho se chystáte obdarovat? Nevadí, i na to jsme u nás v Easy Optic připravení. Pořiďte dárkový poukaz tady (nebo přímo u nás ve studiu) na libovolnou částku, ať si váš blízký po Vánocích vybere sám, co mu nejvíce padne do oka. Poukaz se vztahuje na oční vyšetření a nákup dioptrických brýlí u nás ve studiu nebo přes internetový obchod.

 

Doufáme, že jsme vás alespoň trochu inspirovali, a že u nás svým blízkým pod stromeček něco pěkného vyberete. Přejeme krásné Vánoce.

Váš tým Easy Optic

EASY LIFE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *