Co o vás prozradí barva vaší duhovky?

Oči jsou oknem do vaší duše a jejich barva toho o vás prozradí mnoho. Odhalí povahu, charakter, temperament i zdravotní stav. Pojďte si přečíst, co na vás práskne právě barva vaší duhovky.

Zelená

Máte zelené oči? Pak jste nápadití, tajemní a inteligentní. Patříte k extrovertům, kteří žárlí téměř na cokoliv a rádi ostatní lákají do svého tajemného světa, aby se v něm utopili. Máte-li zelené oči, buďte opatrní na ledviny, neboť právě ty vás mohou často trápit.

Modrá

Majitelé modrých očí jsou klidní, laskaví, ale zároveň plní energie. Pokud právě vy máte modré duhovky, jste nejspíš extrovert a toužíte po pevném dlouhotrvajícím vztahu. Co se zdravotního stavu týče, dávejte si pozor na dýchací cesty a srdce.

Hnědá

Hnědá barva je mezi lidmi nejrozšířenější. Jste velmi atraktivní, sebevědomí, tvořiví a pozitivní. Přitahuje vás nezávislost a nehmotné a nemateriální věci. Často vás trápí žaludek, žlučník nebo nervový systém.

Šedá

Jste dominantní a silný vůdce, který potřebuje mít nad vším kontrolu. Agresivní člověk ale nejste vůbec, naopak to s lidmi velmi dobře umíte a jste velmi taktní. Majitelé šedých očí jsou kreativní, racionální a mají analytické myšlení. Ve zdraví vás může trápit revmatismus nebo problémy s pokožkou.

Hnědozelená

Pokud patříte mezi hnědooké, jste spontánní a máte rádi dobrodružství. Snadno se přizpůsobíte ostatním a rádi zkoušíte nové věci. V oblasti zdraví vás nejčastěji trápí problémy spojené s trávením a zažíváním.

My se v popiscích dokonale našli. A co vy, sedí barva vaší duhovky právě k vaší povaze?

Váš tým Easy Optic

Obrázky: sardegnamedicina.it

EASY HEALTH, EASY LIFE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *