Jste připraveni na jaro? Právě dorazila nová kolekce dioptrických brýlí

Nová kolekce brýlí právě dorazila a nám je ctí vás s ní skrz tento článek seznámit. A protože nemáme jen nové dioptrické, ale také sluneční brýle, museli jsme článek rozdělit, aby nebyl příliš dlouhý.

Je libo kulaté, čtverhrané, kovové nebo plastové? Můžete je mít klidně všechny. Seznamte se s novou kolekcí dioptrických brýlí pro jaro a léto 2018. Ray-Ban, Dolce&Gabbana nebo třeba Vogue? Máme pro vás všechny.

Černé brýle Vogue patří do nejnovější kolekce, kterou představila topmodelka Gigi Hadid. Užívejte si s nimi originalitu, hravost a smysl pro každý detail. Brýle budu slušet všem ženám i dívkám, které se nebojí ukázat svou ženskost a styl. Kombinujte je s džínami a bundičkou nebo s tolik oblíbený pánským stylem.

Tak právě tyto designové brýle Ray-Ban v retro stylu sedmdesátých let, zjemněné transparentní barvou, jsou velkým hitem letošního roku. Milujete módu a trendy jsou pro vás na prvním místě? Pak jsou tyhle obroučky přesně pro vás. Navíc díky tomu, že jsou vlastně průhledné, k nim můžete nosit cokoliv, co si zrovna umanete.

Kovové dioptrické brýle Vogue v elegantní, jemné a zároveň hravé zlatohnědé kombinaci patří do nejnovější kolekce od Gigi Hadid. Tyto brýle vám dodávají moderní a elegantní styl v jednom. Nebojte se k nim zvolit odbážnou čevenou, ale ani klasickou černou barvu.

Dioptrické brýle Oakley jsou nejtenší, nejlehčí a zároveň nejpevnější nekovové obruby vytvořené značkou Oakley. Slušet vám budou třeba k ležérnímu nebo sportovnímu outfitu.

Elegantní, kovové brýle Prada v luxusní hnědo-zlaté kombinaci barev. Tyto brýle se hodí pro ženu, která chce vypadat osobitě a jemně zároveň. Chcete si připadat luxusní a vznešená? Pak je to přesně varianta pro vás!

Tyhle tmavě červené brýle Vogue rozhodně pozvednou každý outfit a nikdo vás v nich nepřehlédne. Brýle si zamilují všechny stylové ženy a dívky, které chtějí vystoupit z řady a oslnit své okolí. Oblečte k nim retro šaty a zaručeně vás jen tak někdo nepřehlédne.

Tyhle brýle Ray-Ban jsou unisex obruba v čistém retro stylu. Klasický ležérní outfit perfektně doplní a pozvednou zas o level výš. Noste k nim košili a oblek, nebo své oblíbené džíny a jednoduché tričko.

Rafinované brýle Ray-Ban v hnědé žíhané barvě jsou perfektním doplňkem jak elegantního, tak sportovního šatníku každé ženy. Chcete být trendy a zároveň stylová? Pak není na co čekat.

Jak se vám nová kolekce líbí?

EASY LIFE, EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *