Vy ještě nemáte dárky k Vánocům?

Do Štědrého dne nám zbývá jen pár dní, proto nastal nejvyšší čas nakoupit ten zbytek dárků, který jste odkládali na poslední chvíli. Buďte letos originální a pořiďte svým blízkým značkové sluneční brýle, trendy obroučky, nový obal na brýle nebo prostě jen dárkový poukaz k nám do Easy Optic.

Sluneční brýle jako dárek

Sluneční brýle potřebuje několikrát během roku každý z nás. Je to proto skvělý dárek, kterým jistě potěšíte. U nás naleznete spoustu značek na jednom místě, jak nejnovější modely, tak staré dobré klasiky, které nikdy nevyjdou z módy. To vše za mnohem výhodnější ceny než v běžných optikách nebo módních řetězcích. Co takhle zkusit tyhle Dolce&Gabbana pro dámy a tyhle Ray-Ban pro pány?

Nové trendy obroučky

Znáte vkus svých nejbližších a chtěli byste jim dát něco opravdu originálního? Pořiďte jim obroučky, do kterých si pak obdarovaný sám nechá vyrobit dioptrická skla. A pokud vidí dobře, klidně je může nosit jen tak, bez dioptrií, jako módní doplněk, který je teď rozhodně velkým žhavých trendem. Pro dámy třeba tyto Vogue a pánům bude slušet Prada.

Originální doplňky

U nás seženete spoustu doplňků, které potěší všechny, co nosí brýle. Co takhle nové pouzdro na brýle Ray-Ban, přívěšek se šroubováčkem nebo koženou šňůrku na brýle?

Dárkový poukaz

A to nejlepší na konec. Pokud si nevíte rady s výběrem, pořiďte u nás dárkový poukaz, který se vztahuje na oční vyšetření a nákup dioptrických i slunečních brýlí u nás ve studiu nebo přes internetový obchod. Částku, kterou chcete věnovat, si sami určíte.

Snad jsme vám alespoň trochu pomohli a vy si už teď nebudeme muset lámat hlavu s tím, co ještě komu pořídit. Teď už se jen pohodlně usaďte k vánočnímu filmu, zapalte si voňavou svíčku, nalijte do sklenice vaječný likér a užijte si ŠŤASTNÉ A VESELÉ!

Váš tým Easy Optic

EASY LIFE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *