Našich top 5 nejprodávanějších dioptrických brýlí

Dioptrické brýle nemusí být vždycky nuda a jen nutná pomůcka sloužící ke korekci vašeho zraku. My v Easy Optic razíme heslo, že obroučky jsou součástí vaší osobnosti a perfektním módním doplňkem. Právě proto pro vás vždy vybíráme ty nejstylovější kousky, které jdou ruku v ruce s módními trendy. A tady je našich top 5 modelů, které se prodávají nejvíce…

Prada Catwalk

Mezi nejoblíbenější dámské brýle patří tahle černá klasika od značky Prada. Obroučky mají lehce kočičí tvar a právě proto působí velmi žensky a luxusně. Černá barva z nich navíc dělá velmi elegantní model, který se hodí ke každému outfitu.

Žíhané Ray-Ban Havana

Tyto žíhané Ray-Bany máme v nabídce již léta a stále je to jeden z nejprodávanějších modelů. Obroučky jsou unisex, lehce retro a připoutávají na sebe nemalou pozornost. Tento typ obrub sluší zejména oválným a hranatějším obličejům a skvěle dotáhne každý ležérní i klasický outfit.

Transparentní Ray-Ban Club Master

Designové dioptrické brýle Ray-Ban Club Master v retro stylu sedmdesátých let, zjemněné transparentní barvou jsou hitem už několikátou sezónu. Obroučky jsou vyrobené z průhledného plastu s decentním zlato-stříbrným kovem, což jim dodává velmi neotřelý, ale zároveň elegantní vzhled. Hodí se jak pro ženy, tak pro muže, kteří vyhledávají žhavé módní trendy.

Bordeaux Dolce&Gabbana

Tyto luxusní dioptrické brýle Dolce & Gabbana v bordeaux barvě dodají každé ženě šarm a luxusní vzhled. Prémiovému vzhledu ještě přidá výrazný zlatý dekor v rozích očnic. Brýle jsou vyrobené z kvalitního plastu, velmi dobře sedí na obličeji a zajistí vám komfort po celý den. Právě proto si je naše zákaznice tolik oblíbily!

Oakley Latch Key

Jsou pohodlné, trendy a hodí se jak ke sportovnímu, tak ležérnímu či elegantnímu pánskému outfitu. Řeč je o Oakley Latch Key obrubách. Právě tento model si potrpí na kvalitu, funkčnost, ale zároveň i módu a stylovost. Obroučky kombinují matný černý plast a kov a právě to je dělá tak zajímavými!

Které brýle padly do oka vám? Přijďte si je všechny vyzkoušet k nám do studia nebo si je objednejte online :-)…

Váš tým Easy Optic

EASY LIFE, EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *