Užijte si podzim s retro brýlemi z naší nové URBAN KOLEKCE

Další roční období je tady a s ním přichází i zbrusu nové obroučky, které si rozhodně nesmíte nechat ujít! Nošení brýlí není zátěž, ale zábava a styl, se kterým je radost si hrát. Seznamte s městskou kolekcí URBAN, která vás bude provázet letošním podzimem a zimou. 

Máte rádi městský styl, ve kterém se cítíte za každých okolností dobře a sví? Zajímáte se o aktuální trendy a rádi předcházíte dobu? Pak je Urban kolekce právě pro vás. Brýle budou vaším skvělým a pohodlným módním doplňkem po celý den, v práci i ve volných chvílích strávených s přáteli. Nošení brýlí tak pro vás bude radost a zábava.

A jaké materiály a tvary v této kolekci najdete? Kolekce je zaměřená na jemné, méně výrazné modely z příjemného materiálu, které skvěle sedí na obličeji po celý den. Vybírat můžete z přírodních barev, celokovových  a plastových obrub, ale i kombinace kovu a plastu. Z tvarů jsme se soustředili hlavně na kulaté tvary, které jsou letos tolik trendy.

Pojďte se společně podívat na jednotlivé modely brýlí…

Vogue

Kovové, kulaté dioptrické brýle Vogue VO 4024 996 vedou přední příčky trendy dioptrických brýlí. Kulatý tvar podtrhuje retro styl brýlí, jemná bílo-zlatá kombinace barev zároveň působí půvabně a žensky. Jsou navíc velmi lehké, proto se vám budou pohodlně nosit celý den.

Ray-Ban

Dioptrické brýle Ray-Ban RB 7073 2001 jsou pro milovnice nejžhavějších módních trendů. Avantgardní, transparentní, kulaté, plastové brýle s jemným kovovým můstkem mezi očnicemi budou vaším skvělým každodenním doplňkem.

Ray-Ban

Pánské dioptrické brýle Ray-Ban RB 7031 5620 jsou skvělou volbou pro dynamické mladé muže. Jsou vyrobené z odlehčeného plastu a působí velmi decentně. Polostransparetní šedá barva dodává modelu stylovost a eleganci, která pozdvihne sportovní a ležérní outfit.

Oakley

Design dioptrických brýlí Oakley OX 8134 04 rozhodně reaguje na aktuální módní trendy. Kombinace robustního matně černého plastu s jemným kovem působí velmi stylově a typicky reprezentuje urban styl. Brýle mají navíc skvělou vychytávku, kterou je úchytka na vnitřní straně stranic a slouží k bezpečnějšímu uchycení brýlí, pokud je někdy nosíte “zaháknuté” ve výstřihu mikiny nebo trička.

Ray-Ban

Designové dioptrické brýle Ray-Ban RB 5154 5762 v retro stylu sedmdesátých let, zjemněné transparentní barvou jsou také velkým hitem letošního roku. Oblíbený model Clubmaster kombinuje jemný, transparentní plast s decentním zlatým kovem, což brýlím dodává neotřelý dívčí vzhled.

Vogue

Dámské dioptrické brýle Vogue VO 5151 W656 jsou svěží a mladistvé brýle, vyrobené v kombinaci kovu a plastu. U tohoto modelu jsou zkombinovány polotransparentní, velké, kulaté, plastové očnice v žíhané hnědé barvě se zlatými stranicemi. Budou vám slušet v práci, ale i na kávě s kamarádkou.

Dolce&Gabbana

Brýle Dolce&Gabbana DG 3242 3132 jsou vyrobené v kombinaci kovu a plastu. Jsou nápadné a velmi precizně zpracované. Oblečte je ke svetru a džínám, ale i k elegantnímu kostýmku na pracovní schůzce.

Vogue

Hravý dámský model Vogue VO 4094 323 v černo-stříbrném barevném provedení vás ihned zaujme svým nápaditým šestiúhelníkovým tvarem. Při nošení si ale zachováte půvabnou ženskost a to díky jemné kovové obrubě. Brýle se budou hodit ke všem vašim outfitům.

Napište nám, jaké favority jste si v nové kolekci našli vy. My je milujeme úplně všechny!

Hlavně se u výběru a nošením nových brýlí bavte! 🙂

Váš tým Easy Optic

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *