Známé osobnosti v oblíbených transparentech

Transparentní nebo-li průhledné obroučky se staly hitem už loni, ale letos se doslova vyšplhaly na přední příčky módního žebříčku. Aby také ne. Mají totiž velkou výhodu v tom, že sluší naprosto všem a hodí se ke všem typům i barvám outfitu. Na výběr máte nespočet druhů, tvarů i značek. Oblíbily si je známé osobnosti, herci, herečky, zpěváci, zpěvačky, modelky, blogeři i influenceři. Ale nejen oni, i vy takové můžete mít. Než začnete přemýšlet jaké transparenty sluší právě vám, nechte se celebritami inspirovat…

Zoey Deutch

Tahle americká herečka je v transparentech opravdu roztomilá. Vzhledem k tomu, že brýle během dne, když zrovna nenatáčí, z očí prakticky nesundavá, vybrala si nejlépe jak vlastně mohla. Průhledné obroučky totiž padnou každému stylu a ladí se vším oblečením.

Jaime King

Jaimie King, hvězda mnoha amerických seriálů, si své brýle teprve vybírá. Co myslíte, padnou jí? My si troufáme říci, že jí padnou jako ulité!

Harrison Ford

Harrison Ford vypadá na svůj věk naprosto úžasně. Že by to bylo těmi perfektními a nadčasovými brýlemi v kulatém retro tvaru?

Kim Kardashian

Kim má doma obroučky snad všech módních návrhářů, všechny druhy i styly, které se snad kdy na této planetě vyrobily. Nesměly jí proto chybět ani ty průhledné. A vypadá v nich sexy!

Johnny Depp

Na své si v transparentních obroučkách přijdou i muži. Hodně o tom ví i lamač dívčích srdcí Johnny Depp, kterému vážně ohromně sluší. Co říkáte?

Lucy Hale

Pokud nejsou zcela průhledné obroučky pro vás, vyzkoušejte různé odstíny, třeba jako tady Lucy Hale. Velké, hranaté obruby v teplém medovém odstínu jí skutečně sedí!

Jestli i vy přemýšlíte o nějakých transparentech, u nás v Easy Optic máme třeba tyhle super Club mastery, tyhle cool Oakley nebo tyhle elegantní Ray-Bany. Dámy romantičky určitě také zaujmou brýle Vogue v příjemném růžovém transparentu. Jestli vám některé padly do oka, můžete je u nás objednat online nebo přijít vyzkoušet do studia.

Přejeme Vám příjemný výběr. 🙂

Váš tým Easy Optic

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *