Luxusní a okouzlující retro – Prémiová kolekce 2018

Luxus je vaše druhé jméno a rádi se v něm pohybujete? Nebojíte se lehce extravagantního retro stylu? Pak se seznamte s naší novou prémiovou kolekcí dioptrických brýlí, která vás bude provázet letošním podzimem a zimou. 

Nová luxusní retro kolekce podtrhne vaši osobnost a zvýrazní přednosti, vyjádří vaši eleganci a luxusní vzhled, u žen svůdnost a šarm. Brýle z kolekce se hodí ke všem příležitostem – ve volném čase, v práci, ale i během večerních akcí, na kterých s brýlemi zazáříte.

A čím je kolekce typická? Především výraznými tvary, barvami a vysoce kvalitními materiály! Najdete zde většinou obroučky z masivního plastu s velkými očnicemi kulatého tvaru nebo lehce extravagantního tvaru kočičího oka.  Červená, oranžová, modrá a šedá se v této kolekci objevují velmi často, stejně jako kontrastní žíhané provedení barev v jedné obrubě. Tenhle luxusní retro styl si prostě hned zamilujete.

A jaké konkrétní modely brýlí pro vás máme?

Dolce&Gabbana

Elegantní dámské obruby Dolce & Gabbana DG 3295 3192 vám rozhodně budou slušet! Díky výraznému kočičímu tvaru a hravým barvám budí dojem rafinované ženskosti a elegance. V brýlích neuděláte chybu v práci, na večírku ani na posezení s přáteli.

Prada

Luxusní, elegantní dámské obroučky Prada PR 53U 1AB-1O1 ve výrazné černé barvě nenechají žádnou ženu chladnou. Velké plastové očnice kočičího tvaru jsou efektně zkombinovány se zlatými, kovovými stranicemi. Buďte sexy, ale zároveň elegantní právě v tomto modelu!

Dolce&Gabbana

Luxusní pánské dioptrické brýle světově proslulé značky Dolce & Gabbana DG 3298 569 jsou velmi designové díky vícebarevnému provedení v modré, hnědé a šedé barvě. Lehký plast jednoduchého obdélníkového tvaru řadí brýle mezi elegantní, trendy modely, se kterými neuděláte chybu na pracovní schůzce, ani na setkání s přáteli.

Ray-Ban

Dioptrické brýle Ray-Ban RB 5283 5773 jsou unisex obruba v čistém retro stylu. Brýle budou slušet zejména oválným a hranatějším obličejům a skvěle dotáhnou každý ležérní i klasický outfit.

Dolce&Gabbana

Dámské dioptrické brýle Dolce & Gabbana DG 5026 3091 jsou vyrobeny z velmi lehkého plastu, díky kterému se moc přijemně nosí. Červená až bordeaux barva je vhodná pro ženy, které hledají výraznější, ale zároveň ženský model, který se hodí ke každé příležitosti.

Prada

Dámské designové brýle Prada PR 18OV NAG-1O1 jsou elegantní, nápadné a díky kontrastnímu barevnému žíhání v nich dáte světu najevo, že jste dáma s vytříbeným vkusem, vyznávajícím eleganci a odvahu být vidět. Decentní logo PRADA ještě přidá na prémiovosti a luxusním vzhledu.

Prada

Brýle Prada PR 56U 1BC-1O1 jsou na první příčce luxusních brýlí. Tyto obroučky jsou pro trochu odvážnější módní nadšence, kteří sledují nejžhavější módní trendy. Zkombinovat se dají jak s elegantním outfitem do práce, tak se sportovními džínami a tričkem. Očnice jsou hranatější než u kultovních Ray Ban pilotek, ale o to víc podtrhnou vaši  osobnost a originalitu.

Dolce&Gabbana

Model Dolce & Gabbana DG 3271 jsou dioptrické brýle připomínající polovinu minulého století. Masivní obroučky v žíhaně hnědé barevné variantě ještě podtrhuje retro dojem. Tyto brýle zvýrazní stylovost a zároveň ležérnost vašeho outfitu.

Napište nám, jaké favority jste si v nové kolekci našli vy. My je milujeme úplně všechny!

A hlavně se u výběru bavte! 🙂

Váš tým Easy Optic

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *