Jak nosit barevné obroučky?

Barevné obroučky se opět dostávají mezi aktuální trendy v nošení brýlí. Mnoho z vás má ale strach něco tak výrazného nosit a raději sází na klasiku v podobě černých nebo jen kovových obrub. Přitom je to velká škoda. Barevné brýle se totiž hodí skoro ke všemu. Čím se při výběru řídit a jak je nosit?

Volte méně výrazné líčení

Velkou předností barevných brýlí je to, že vám zvýrazní oči. Myslete na to při líčení a volte spíše jednoduché a světlé oční stíny. Ani zbytek make-upu by neměl být příliš přehnaný. Bohatě postačí lehký v přirozené barvě pleti, perleť pro zvýraznění lícních kostí a tvářenka pro dodání zdravého vzhledu celého obličeje.

Co na sebe?

Při výběru outfitu myslete na to, že dominantou na vás jsou v tuto chvíli vaše brýle. Neměli byste se proto snažit tento fakt ničím přebít. Také pozor, abyste se neoblékali příliš konzervativně a usedle. Volte spíše uvolněnější oblečení, které vám perfektně padne.

Myslete i na vlasy

Další neméně důležitou věcí, na kterou byste měli při nošení barevných brýlí myslet, jsou vaše vlasy. Tady platí to samé, jako u výběru oblečení. Vlasy byste neměli nosit příliš usedle a uhlazeně. Ideální volbou bude ležérní až lehce rozcuchaný účes, což platí jak pro dámy, tak pro pány.

Jakou barvu vybrat?

Záleží samozřejmě na vašich preferencích, oblibě, ale i barvě vlasů, očí nebo pleti. Máte-li spíše světlou až narůžovělou pleť, bude vám slušet žlutá, oranžová nebo khaki (zkuste třeba naše Ray-Bany ). Pokud patříte mezi majitele tmavší pleti s teplým podtónem, pořiďte si červené nebo mahagonové obroučky (mrkněte třeba na tyto Dolce&Gabbana nebo Vogue) a chladnému typu pleti udělá největší službu sytě modrá nebo modrozelená (co třeba Dolce&Gabbana nebo  Ray-Ban?) Pokud preferujete mix barev, sáhněte například po těchto luxusních dámských brýlích Prada.

Teď už vidíte, že je zbytečné bát se barevných brýlí. Pokud si ale stále nejste jistí, vyražte za námi do studia a my vám rádi poradíme! 🙂

Váš tým Easy Optic

EASY STYLE, Nezařazené
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *