Seznamte se s influencery, kteří nosí brýle od Easy Optic

Naše brýle jsou stylové, jdou ruku v ruce s aktuálními módními trendy a navíc jsou za rozumnou cenu. Oblíbili si je proto influenceři, blogeři i módní nadšenci a my vám jich teď pár představíme. Možná už je sami dobře znáte. Pořiďte si stejný model brýlí jako ti, kteří inspirují tisíce lidí.

Karolína Mališová

Česká Miss Earth miluje módu a její aktuální trendy. Vybrala si proto sluneční brýle značky Ray-Ban a perfektně jí padnou. Chcete je mít ve své sbírce i vy? Můžete si je koupit tady.

Jakub Mařík

Na jeho Instagramu můžete vidět především fotky z cest a právě na těch nesmí praktické a stylové brýle chybět. Hodí se jak sluneční, tak dioptrické. Jakub si od nás vybral stylové obroučky od značky Dolce&Gabbana a vy se na ně můžete mrknout tady.

Jitka Boho

Kdo by neznal Jitku Boho? Napodobte její styl a pořiďte si i vy sluneční brýle od značky Vogue. Jejich tvar kočičích očí z vás udělá stylovou dámu, kterou jen tak někdo nepřehlédne. Koupit je můžete tady.

Nikol Švantnerová

Nikol má ráda originalitu a okázalost, takže se nebojí ani těch největších módních výstřelků. Za nás jí letecké Ray-Bany neskutečně sluší a určitě budou i vám. Najdete je tady.

Mariana Prachařová

Marianu sleduje na Instagramu skoro 120 tisíc lidí a vědí proč. Má styl, je zábavná a jako bonus přidává krásně sladěné fotky. Od nás si vybrala klasiku a Ray-Ban Round Metal jí prostě padnou jak ulité. Vy je můžete pořídit tady.

Michaela Hávová

Míša je oblíbená influencerka a jedna z účastnic Miss 2016. Miluje módu a styl jí rozhodně není cizí. Slunečních brýlí má od nás několik, nejvíc si ale zamilovala zrcadlové Ray-Bany. Chcete je také? Kupte si je tady.

Veronika Harnolová

Máma blogerka, maminka šestiletého chlapečka a čerstvě narozených dvojčátek nosí brýle téměř denně. Má ráda jednoduchost a praktičnost, proto si u nás vybrala černé plastové obroučky od značky Prada. Pokud máte podobný vkus jako má Veronika, pak si obroučky můžete prohlédnou i objednat tady.

Robin Bery

Influencer, který se na svém instagramovém účtu pyšní jedním lepším outfitem než druhým, nedá dopustit na klasiku. Proto vlastní nejedny Ray-Bany, které perfektně doplňují každý jeho look. Neváhejte a pořiďte si stejné sluneční brýle jako právě Robin. Konkrétně model Round Metal seženete tady.

Karolina Havlíková

Karolina vede svůj módní blog už několikátým rokem. Dioptrické brýle nosí denně, proto tvoří nezbytnou část každého jejího outfitu. Oblíbila si kovové obroučky od značky Vogue, protože se hodí ke všemu. Chcete podobné? Mrkněte se třeba na tyto.

Petr Říbal

Kdo by neznal slavného moderátora, který je navíc velmi úspěšný i na sociálních sítích? Petr Říbal si u nás vybral sluneční brýle hned několikatery a jedny z nich jsou Oakley Latch. Troufnete si na ně i vy? Pořiďte si je v olivové barvě tady.

To je pro dnešek vše a příště vás třeba seznámíme s někým dalším. Které brýle vás zaujaly nejvíce, a pro které byste si přišli? Napište nám v komentářích.

Váš tým Easy Optic

Obrázky: Instagram.com

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *