Slavné krásky a jejich letní brýlové outfity

Venkovní teploty jsou sice úmorné, ale ani tehdy se nemusíte vzdávat inspirativních outfitů a odkládat své dioptrické brýle, které celý váš look perfektně doplňují. Inspirujte se slavnými celebritami, jež vyrazily do rozpálených ulic s obroučkami na očích. 

Gigi Hadid a Chiara Ferragni

Gigi i Chiara si na módu velmi potrpí. Milují extravaganci a okázalost, kterou v ulicích běžně nepotkáte. Chiara si na sebe v létě klidně obleče lehké tylové šaty a k nim semišové kotníčkové boty. Kulaté obroučky už jsou jen třešničkou na dortu. Gigi si naopak vyrazila do ulic v saténovém kompletu připomínajícím pyžamo. Inspirujte se těmito módními ikonami a nasaďte podobné obroučky. Co zkusit třeba tyto Vogue jako Chiara nebo tyto Ray-Ban jako Gigi?

Bella Hadid a Selena Gomez

Ani Bella Hadid a slavná zpěvačka Selena Gomez nenechávají módu ležet ladem. V létě ale mají rády jednoduchost a obě vědí, že bílá barva a přírodní materiály je před horkem alespoň trochu ochrání. U brýlí si také potrpí na minimalismus, ale zároveň na originalitu. Zkuste i vy letecké brýle jako Bella nebo užší model jako Selena.

Jessica Alba a Kendall Jenner

Jessica i Kendall milují bundičky, košile, saka nebo kabátky. Aby jim však nebylo až takové horko, kompenzují si to holým pupíkem a sukní v délce těsně pod zadek. Co se brýlových obrub týče, každá má ráda něco jiného. Zkuste i vy jednoduchý kov jako Kendall nebo naopak výraznější žíhané obroučky jako Jessica, obojí od značky Prada.

Eva Longoria a Emily Ratajkowski

Malé černé šaty jsou něco, čím v módě nikdy nic nezkazíte. Své o tom vědí i americká herečka Eva Longoria a topmodelka Emily Ratajkowski. Výrazné černé brýle vám stejně jako Evě dodají sebevědomí a sex appeal (vyzkoušejte třeba tyto Dolce & Gabbana) a kulaté žíhané zase odvahu a originalitu (podobné seženete tady od značky Ray-Ban).

Který outfit a model brýlí se vám líbí nejvíce? Budeme rádi, když se s námi podělíte.

Váš tým Easy Optic

Obrázky: Pinterest.com

EASY STYLE, Nezařazené
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *