Nová kolekce dioptrických brýlí je tu!

Poslední měsíc jsme pro vás intenzivně vybírali ty největší novinky ze světa dioptrických brýlí a vytvořili tak zbrusu novou Easy Optic kolekci, kterou jsme nazvali “SHOW YOUR ELEGANCE”.  Už název Vám napoví, na jaké brýlové kousky se můžete těšit. Kolekce je v první řadě elegantní, nadčasová, ale zároveň trendy a hravá. Seznamte se s ní hned teď a tady…

RAY-BAN SQUARE ZLATÁ

Milovali jste Ray-Ban retro brýle ve stylu Aviator? Pak je tento nový model z nejnovější kolekce Ray-Ban Eyeshape přímo pro vás! Obroučky RB 1971V jsou velké a hranaté, díky tomu v nich budete vypadat stylově a cool. Jemný kovový material navíc brýlím dodává na křehké ženskosti a mladistvosti. Pořídit si je můžete přímo tady.

RAY-BAN ČERVENÁ HAVANA

Pánové, osobitý styl a elegance vám rozhodně není cizí? Pak neváhejte a vyzkoušejte dioptrické brýle Ray-Ban RB 5370 v červené žíhané barvě a šestihranným tvarem. V tomto modelu totiž okouzlíte každého kolemjdoucího. Obroučky jsou velmi designové a sofistikované, ale zároveň příjemné a praktické na nose díky kvalitnímu plastu. Seženete je tady.

RAY-BAN ROUND GAZE ŠTŘÍBRNÁ

Po velkém úspěchu kovových dioptrických brýlí Aviator a jejich kulatých variant byla představena nová ikona značky Ray-Ban, unisex kulaté vázané obruby Ray Ban RB 3947V. Tyto brýle díky kovovému rámování podél horního okraje očnice působí velmi jemně, svěže a hlavně opravdu stylově! Pokud vám tedy trendovost a sofistikovanost nejsou cizí, jsou obroučky pro vás jako dělané. Pořiďte si jedny tady.

PRADA CATWALK ORANŽOVO-HNĚDÁ HAVANA

Obroučky ve tvaru kočičího oka jsou stále v kurzu. Využijte proto příležitosti a pořiďte si model prémiové značky Prada PR 07V ve velmi zajímavé a efektní kombinaci transparentní oranžové, hnědé a žluté barvy. Brýle jsou lehké, proto se vám budou nosit úplně samy! Retro styl spolu s žíhanou barevnou kombinací působí elegantně a hlavně sexy. Mrňete na ně tady.

VOGUE MATNĚ ZLATÁ HAVANA

Je libo něco nového z kolekce topmodelky Gigi Hadid? Na trhu se objevily dámské kovové brýle Vogue VO 4140 z nejnovější kolekce navržené pro Vogue Eye-wear. Retro tvar obruby s dvojitým zlatým můstkem v kombinaci matné zlaté a žíhané hnědé je momentálně  nejvíc trendy. Už na první pohled v tomto modelu budete na okolí působit velmi elegantně a žensky. Troufnete si na ně? Kupte si je přímo tady.

DOLCE GABBANA MATNÁ ČERNÁ

A tady je další módní kousek pro pány. Potřebujete dodat sebevědomí, ale zároveň na očích nosit takové brýle, které vám zajistí pohodlí po celý den? Pak si pořiďte dioptrické brýle Dolce & Gabbana DG 1317 v matné černé barvě. Oválné, kovové retro očnice jsou trendy, stylové a hodí se ke každému outfitu. Obroučky jsou navíc přirozeně ležérní a zároveň elegantní. Prohlédněte si je tady.

PRADA ČERNO – BÍLÁ

V jednoduchosti je krása a právě dámské dioptrické brýle Prada 13V v elegantní černo-bílé kombinaci jsou toho důkazem. Vsaďte na úzké, oválné obruby v kočičím rvaru a kontrastní barevnou kombinací, protože rozhodně zaujmou na první pohled. Bíle pruhy v nadočnicové části jsou navíc velmi neobvyklé, budete v nich tak originální a stylová! Prohlédněte si je tady.

DOLCE & GABBANA MATNÁ MODRÁ

Pánské kovové brýle Dolce & Gabbana DG 1316 v matné, tmavě šedé barvě budou imponovat každému muži, který se v brýlích chce cítit nejen pohodlně, ale i elegantně a stylově. Tento model působí střídmě, ale zároveň šik. Hodí se jak pro volný čas, tak na business schůzky či setkání s přáteli. Zkrátka osvěží každý Váš outfit. Koupit si je můžete tady.

PRADA HNĚDÁ HAVANA

Dáma, pokud sháníte něco výrazného, co se skvěle hodí k business outfitu na pracovní schůzku, jsou tady pro vás brýle Prada PR 04X v žíhané hnědé barvě. Obdivu v nich neuniknete ale ani tehdy, když si k nim oblečete džíny a obyčejné tričko pro volný čas. Obruba sama je natolik výrazná, že už nepotřebuje žádné další výrazné doplňky. Buďte elegantní a šik a pořiďte si tento model ještě dnes tady.

Tak který model vás ohromil nejvíce? Přijďte si některý vyzkoušet k nám do studia nebo si vyberte až 3 páry brýlí online, nechte si je poslat domů a tam si je v klidu všechny odzkoušejte!

Váš tým Easy Optic

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *