Co se bude na očích nosit v roce 2017?

Každý nový rok a každá sezóna nediktuje módní trendy jen v oblékání, ale zaměřuje se i na doplňky. Stejně tak jako si vybíráte boty nebo kabelku, byste se měli zaměřit i na to, co si nasadíte na svůj nos, respektive jaký nový “obleček” pořídíte svým očím. Co se bude nosit v roce 2017 ve světě brýlí?

Výrazný nosník brýlí

Výrazný nosník brýlí se bude nosit jak u slunečních brýlí, tak u těch dioptrických. Chcete na první pohled zaujmout? Pak rozhodně sáhněte po nějakém takovém modelu. Perfektně si s tímto trendem poradila značka Ray-Ban, která vsadila na kulatý tvar a nosník z jemného kovu. Slušet vám budou například tyto sluneční nebo tyto dioptrické brýle.

Přechody barev

Přechody barev na obrubách budete moci vídat všude okolo sebe už od začátku jara a to zejména na dioptrických brýlích. Návrháři vsadili na jemné pastelové tóny, takže vedle nešlápnete s růžovou, ale ani pistáciově zelenou. Co třeba vyzkoušet tyto nebo tyto?

Jedovatá zelená

Jarní zelená barva nebo chcete-li “jedovatá” zelená se stala barvou roku 2017 (moc hezké video si můžete prohlédnut tady), proto ji letos uvidíte snad všude. Na kabátcích, bundách, kabelkách, ale i brýlích. Je pravda, že nosit takové obroučky chce docela odvahu, na druhou stranu si ale můžete být jistí, že vás rozhodně nikdo nepřehlédne!

Jako z budoucnosti

Už vás nudí klasické černé sluneční brýle? Pak objevte něco netradičního, přesně tak jako to letos udělali módní návrháři. Už loni vyšly z dílny Dior nebo Prada docela neuvěřitelné kousky, ale letos to bude vyloženě jako z budoucnosti. Pro začátek můžete zkusit něco v odlehčené verzi. Třeba tyto nebo tyto.

Nemusíte ale vždy slepě následovat ty nejaktuálnější módní trendy. Důležité je, abyste vždy nosili to, co vám sedí a v čem se cítíte dobře. Módní trendy tady nejsou proto, aby nám cokoliv diktovaly, nýbrž proto, aby nás inspirovaly.

Obrázky: pinterest.com

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *