Trend transparentních brýlí

Určitě jste je už také několikrát zahlédli. Buď v módních časopisech nebo dokonce na ulici. Řeč je o transparentních brýlích, respektive průhledných obrubách, které ovládly módní brýlový svět. Chcete je nosit i vy? Není problém, seženete je totiž v mnoha různých variantách.

Transparentní dioptrické brýle

Jak je nosit? Nosit je můžete k čemukoliv. Hodit se budou jak k ležérnímu outfitu, jako jsou džíny a svetr, tak ke sportovnímu, nebo i elegantnímu oblečení, které nosíte do práce. Bát se ale nemusíte ani experimentů v podobě módních výstřelků. A pokud vás nebaví jen obyčejné průhledné, vyzkoušejte barevné transparentní obroučky, kterých je na trhu nespočet. A že nenosíte dioptrie? Nevadí, pořídit si totiž klidně můžete takové, které jen vypadají jako dioptrické, ale ve skutečnosti v sobě mají jen obyčejná čirá skla.

Sháníte podobné? Zkuste třeba tyto Vogue nebo tyto Oakley.

Konkrétně tyto hnědé seženete tady.

Transparentní sluneční brýle

Rozhodně ale nezatracujte ani průhledné sluneční brýle, které mohou vypadat stejně stylově jako ty dioptrické. Průhledné obroučky se většinou nosí v kombinaci se zrcadlovými skly, kdy průhledné obruby ještě více vyniknou, než kdybyste je nosili s klasickými černými skly. Sluší ženám i mužům, takže se nebojte sáhnout po některých i vy.

Chcete nosit nějaké už zítra? Pořiďte si třeba Oakley nebo Ray-Ban.

Co říkáte na tento trend vy? Nechává vás chladnými, milujete ho nebo naopak nenávidíte? Ať už je váš vztah k průhledným brýlím jakýkoliv, určitě si zajděte alespoň jedny zkusit, protože výsledek rozhodně stojí za to!

Obrázky: pinterest.com

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *