Trendy zrcadlovky nejen na léto

Sluneční brýle se zrcadlovými skly jsou perfektní doplněk každého outfitu. I když si na sebe vezmete jen obyčejné bílé tričko, džíny a tenisky, barevná skla dodají vašemu celkovému vzhledu ten dokonalý šmrnc. Vybírat můžete ze stovky tvarů i barev. Inspirujte se jak je nosit a to nejen v létě!

1. V jarních pastelových barvách

Po zimě je fajn vylézt z šedočerné klasiky v podobě vlněných kabátů a kousavých svetrů a obléci se do něčeho svěžejšího, jarního a barevného. Pastelové barvy jsou na jaro samozřejmě ideální. Pudrové šaty doplňte netradičními zrcadlovými brýlemi a můžete vyrazit jak do práce, tak na párty. Vyzkoušejte třeba tyto.

 

2. Rozzářete klasiku

Pokud jste tak trochu konzervativní a bojíte se experimentů, jistě si dobře rozumíte s bílým tričkem a černými nebo modrými džínami. I tuto jednoduchou klasiku ale můžete rozzářit brýlemi se zrcadlovými skly. Rozhodně vám budou slušet tyto a perfektně poslouží i tyto a to několik sezón.

 

3. Za slušňáka, ale rebelsky

Ani pánové se nemusí tohoto trendu vzdávat. Chcete jít za slušňáka, ale přitom působit trochu rebelsky? Oblečte svetr na knoflíky, pod který si vezměte košili a na nos nasaďte třeba tyto zrcadlovky.

 

4. V retro stylu

Kdo si troufne, může vyzkoušet outfit našich maminek. Pruhovaný svetr lehce pod pupík, džíny rovného střihu a plastové výrazné zrcadlovky budou trefa do čeného! V naší nabídce můžete vyzkoušet třeba tyto.

 

5. Ideální ke sportovnímu oblečení

Potřebujete ven vyrazit jen v teplácích a mikině, když jdete jen pro něco do obchodu nebo vyrážíte cvičit? Nasaďte klasické barevné zrcadlové Ray-Bany a nebudete potřebovat dokonce ani make-up.

 

6. Nebojte se elegance…

Zrcadlové brýle mohou vypadat perfektně i k elegantním outfitům, takže pokud musíte denně nosit kostýmek či šaty, nebojte se outfit venku doplnit zrcadlovkami. Nebudete působit tolik usedle, naopak ukážete, že módě rozhodně rozumíte! Zkuste třeba tyto.

 

7. … ani když jste muž

A to samé platí u mužů. Zrcadlové brýle totiž vypadají perfektně i k obleku, jen si musíte vybrat ty správné, abyste nepůsobili, jakože jste právě utekli od kolotočů. Co třeba tyto?

 

8. Oslňte na festivalu

Blíží se léto a to je plné nejrůznějších akcí, třeba v podobě festivalů. I tam můžete okouzlit a zabodovat svým outfitem a to i tehdy, když máte na sobě jen džínové kraťasy a šedé vytahané tričko. Dopomohou vám k tomu totiž právě zrcadlové brýle. Třeba zrovna tyto.

Obrázky: pinterest.com

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *