Sluneční brýle na jaro i léto. Seznamte se s novinkami!

Možná nosíte sluneční brýle celoročně, možná je nasazujete až s příchodem teplých jarních paprsků. Ať už je to tak nebo tak, my v Easy Optic pro vás chystáme novou kolekci vždy několikrát do roka. A tady vám představujeme jednu z nich. Které brýle vám do nové sezóny nesmí chybět? 

Nápadné žíhání a retro tvar tu byl už loni a letos tomu nebude jinak. Vraťte se zpět do 70. let a probuďte v sobě rafinovanou ženskost. Brýle mají modrá skla jen s lehkým zatmavením, proto je můžete nosit i během takových dnů, kdy zrovna nesvítí přímé slunce. Díky tomu pak mohou sloužit jako perfektní módní doplněk kdykoliv na ně dostanete chuť. Pořiďte si tyto Vogue z kolekce Gigi Hadid.

Pokud jste se právě do těchto krásek zamilovaly, ale máte vyšší dioptrie a nošení slunečních brýlí je pro vás trošku problém, nezoufejte! Do těchto i jakýchkoli jiných slunečních brýlí z našeho studia vám můžeme zhotovit sluneční dioptrická skla.

Jste stylová a trendy máte v malíku? Pak vám nesmí chybět tyhle ikonické Ray-Bany ve tvaru kočičích očí. Odráží z části 60. léta, ale nesou hned několik moderních prvků. Béžovo-černá želvovina na očnicích a elegantní černé stranice z vás udělají šik stylovou dámu, kterou jen tak někdo nepřehlédne!

Milujete tmavé brýle a potrpíte si navíc na originalitu? Pak jistě oceníte tento luxusní model od značky Dolce&Gabbana. S kulatými očnicemi zaručeně vystoupíte z řady středního proudu a ještě ochráníte, díky stupni jejich zabarvení, své oči. Tyhle brýle navíc pozvednou i každý obyčejný outfit zase o stupeň výš.

Originální zdobení a detaily jsou trendy nejen u dioptrických brýlí, ale i u těch slunečních. Dvojitý kovový můstek, zrcadlová skla a nový flat design čoček se stal vrcholem módních trendů již několikátou sezónu. Troufnete si na tyto Ray-Bany?

Ty z vás, které si na výstřelky příliš nepotrpí, jistě ocení klasiku v podobě slunečních brýlí s elegantním zlatým lemováním. Jsou větší, výrazné, ale přitom velmi jednoduché! Kočičí tvar očnic brýlím navíc dodává dokonale luxusní vzhled. Pořiďte si tento model od značky Dolce&Gabbana, který nabízíme v dalších dvou barevných kombinacích.

Který model vás nadchnul nejvíce? Pořiďte si své nové krásky přes eshop, nebo si je přijďte vyzkoušet k nám do studia, rádi vám s výběrem poradíme. A nezapomeňte na možnost zhotovení vašich dioptrií do slunečních brýlí!

Přejeme vám krásné jaro.

Váš tým Easy Optic

Nezařazené
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *