Buďte letos trendy, elegantní a sexy žena v jednom i v dioptrických brýlích!

Dioptrické brýle už dávno neslouží jen ke korekci zraku, ale i jako módní doplněk, který má za úkol podtrhnout vaši osobnost, doladit váš styl a klidně i zvednout sebevědomí. Stačí jen najít obroučky, které vám dokonale padnou. Trendy se každým rokem trochu mění a jinak tomu není ani letos. Opět se bude nosit retro styl, pofrčí velké kulaté i hranaté obroučky a kočičí tvary očnic. Tento rok přeje hlavně modelům, jež mají ukázat osobitost, ženskost, eleganci, ale také chuť experimentovat a přitáhnout pozornost okolí. I vy se proto nebojte zaměřit na netradiční tvary, barvy, robustnější  materiály a hravé detaily.

Retro pokračuje

Čím více retro brýlí si letos pořídíte, tím lépe uděláte. Nebojte se originálních brýlí všech možných nápaditých tvarů. Stanete se tak velmi brzy středem módní pozornosti. Zvolit můžete brýle velké, čtverhrané, kulaté i ve tvaru šestiúhelníku. Stále se nosí jak letecké brýle, tak kulaté v plastu nebo kovu. Zvláštní pozornost bude ale letos věnována obroučkám s velkými očnicemi ve tvaru kočičích očí.  V očním studiu Easy Optic máme takových tvarů hned několik, jedny z absolutních letošních novinek od značky Prada najdete tady. S nimi budete za sexy dámu za každé situace! Navíc s elegantní, nadčasovou černou nikdy žádný outfit nezkazíte.

Tlumené barvy

Výrazně červené nebo žluté obroučky přenechte letos mladším generacím a sáhněte po brýlích v tlumených až podzimních tónech. I na jaře totiž oslníte v barvách jako je bordeaux, hnědá nebo olivová. Z naší nabídky vám můžeme nabídnout třeba tento model Dolce & Gabbana, který vám dodá osobitost, šarm a luxusní vzhled. Obroučky se budou hodit téměř k čemukoliv – k romantické bílé nebo růžové halence, ale také k výrazným barvám svetrů a jarních bundiček, k trendy zvířecím potiskům i malým černým šatům na večer.

Nápadné žíhání

Žíhané obroučky připomínající želvovinu jsou stále in, letos se ovšem nemusíte bát ani výraznějších a originálních provedení. Obzvlášť velkou pozornost vzbudíte v těchto netradičních brýlích v tyrkysové barvě, které máme u nás v Easy Optic od značky Prada. Jejich každodenní nošení chce ovšem trochu odvahy a vytříbeného stylu. Ne ke všemu se totiž tyhle brýle hodí. Doporučujeme mít proto v záloze doma ještě jedny v neutrálním provedení nebo kontaktní čočky, po kterých sáhnete pokaždé, když obroučky zrovna nepadnou k vašemu outfitu.

Tento model od značky Dolce&Gabbana je svým žíháním velmi moderní, celé provedení je ovšem v tlumených tónech, proto ho můžete nosit prakticky denně a ke všem svým oblíbeným outfitům. Matně kovové stranice navíc dokonale podtrhují elegantní dojem obrub a dodají vám perfektní šmrnc.

Hravé detaily

Hravé, ale přitom elegantní a jednoduché detaily na obrubách brýlí jsou něco, co letos rozhodně stojí za zmínku! Letos budou na prvních příčkách oblíbenosti výrazné, robustní obruby se smyslnými leopardími detaily opatřené velmi jemným, zlatým či stříbrným můstkem mezi očnicemi. Brýle tak sice budí pozornost, ale zároveň zachovávají ženskost a eleganci. Líbí se vám například tento model od značky Dolce&Gabbana? V těchto brýlích můžete být přes den za něžnou romantičku a večer se proměnit v sexy dračiči.

Transparentnost

Nepodceňujte sílu transparentních neboli průhledných plastových obrub. Na jednu stranu dokáží přitáhnout velkou pozornost, ale na stranu druhou je můžete vzít k čemukoliv. Díky své neutrální průhledné barvě budou totiž ladit ke všemu. Oblečte k nim jednoduchý kostýmek do práce, džíny a pletený svetr nebo výrazné tričko do města a květované šaty na jarní zahradní slavnost. Z naší nabídky můžete vyzkoušet třeba tyto Prady. Tento model představuje zajímavou kombinaci transparentního plastu a lehkého kovu, který brýle zpestřuje, odlehčuje a dodává tak na ženskosti.

Které si letos vyberete vy? Zůstanete u klasiky, kterou máte doma už celé roky nebo popustíte uzdu fantazii a vrhnete se po hlavě do něčeho nového, co se nosí? Někdy je přechod opravdu těžký a proto jsme tu pro vás. U nás v očním  studiu Easy Optic vám s výběrem rádi poradíme! Můžete se přijít poradit osobně nebo pokud máte brýle už teď vybrané, kupte si je jednoduše online.

Váš tým Easy Optic

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *