Sluneční brýle – kolekce jaro/léto 2018

Jak jsme slíbili, jsme tady s pokračováním článku a fotkami z nové kolekce brýlí pro jaro a léto 2018. Tentokrát jsme se zaměřili na brýle sluneční, protože s přibývajícím sluníčkem je budete potřebovat čím dál víc. Letošní kolekce je neodolatelná. Originální, hravá a neskutečně trendy. Jste spíš pro klasiku nebo se nebojíte popustit uzdu fantazii?

Topmodelka Gigi Hadid ví jak na módu a snad ještě nikdy nešlápla vedle. Právě proto navrhla několikatery sluneční brýle, které ocení každý módní nadšenec. Tyhle v retro kočičím tvaru vám dodají šmrnc a stylový look. Chcete vybočit z řady? Pak jsou tyhle Vogue přesně pro vás!

Objevte další stylové brýle Vogue z nejnovější kolekce Gigi Hadid. V brýlích vyjádříte váš styl a smysl pro osobitou image. Jste citlivá na světlo a bez slunečních brýlí nemůžete vyjít ven ani tehdy, když je venku zamračeno? Pak tyhle budou ideální. Mají totiž stupeň zatmavení číslo 1, proto je můžete nosit i v dešti:-). Kromě oranžové barvy jsou k dostání ještě se žlutými skly.

Značka Ray-Ban je skvělá v tom, že většina slunečních brýlí je unisex, a mohou je proto nosit u muži. Tyhle Clubmastery se zrcadlovými modrými skly jsou přesně to, co na jaře i v létě potřebujete. Navíc vám dodají sebevědomí i styl.

Tak tohle je naprostá pecka z naší nejnovější kolekce. Brýle jsou elegantní, kovové a téměř okamžitě zaujmou svým tvarem motýlích křídel a skly, které mají vínovo-hnědé tónování. Máte pocit, že je ve vašem šatníku nuda? Oživte ho právě tím, že si pořídíte tyhle sluneční brýle značky Vogue. Pokud vám vínová barva zrovna nesedí, můžete si vybrat mezi dalšími dvěma barvami.

Výstřednost a extravagance nejsou nic pro vás? Vsaďte na tradiční Ray-Bany s šestiúhelníkovými skly. Nemusíte se je bát vytáhnout kdykliv, protože neexistuje model, ke kterému by se nehodily.

Pánové, tak tohle je skutečně něco. Patříte mezi módní nadšence? Pořiďte si sluneční brýle značky Dolce&Gabbana, které mají avantgardní design. Garantujeme, že v tomhle modelu vás rozhodně nikdo nepřehlédne!

Plastové sluneční brýle Vogue zaujímají přední příčky letošních trendů díky kulatému tvaru a zlatému můstku mezi očnicemi. Minimalistický design a vínová barva podtrhnou vaši ženskost a smysl pro módu. Oblečte k nim džínovou košili, koženého křiváka a máte vyhráno.

Sluneční brýle Ray-Ban z nejnovější kolekce BLAZE byly vytvořené speciálně pro sebevědomé lidi, kteří se nebojí porušovat pravidla. Noste je klidně jen k džínám a bavlněnému tričku a outfit tak zas pozvednete o level výš.

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *