Make-up tipy….pro ženský

Občas se zdá, že některé z nás “obrýlených” rezignovaly na make-up. Možná kvůli pocitu, že by stejně veškeré snahy vypadat dobře s brýlemi vyšly naprázdno. Podle nás však dnes brýle nejsou v žádném případě handicapem, ale spíše módním doplňkem a zajímavé líčení pod nimi má svůj význam. Máme pro vás několik rad, po jejichž vyzkoušení se stanete nepřehlédnutelnými!

ded53ec939b5e25e204c9bc3e31d4bca

Na začátku je třeba myslet na to, že brýle se mohou na nose trochu posunovat a make-up poškodit. Je tedy důležité nanést nejprve kvalitní podkladový krém a na něj samotný make-up, případně ještě pudr. Pod brýle je rovněž důležité dát si záležet na zamaskování více či méně tmavých kruhů pod očima, protože právě ty by nám mohly brýle zvýrazňovat. K tomu dobře poslouží korektor světlejší barvy rozetřený od vnitřního koutku oka směrem dolů.

eeb81c93cbc5e5aff25fda3a1aa94aa1

Zvýšenou pozornoust si zaslouží i vaše obočí. K dokonalému tvaru vám pomůže jedna návštěva u kosmetičky a pak už si ho stačí jen udržovat pravidelným odstraňováním dorůstajících chloupků. Na zvýraznění obočí použijte co nejpřirozenější odstín tužky nebo stínů a pro dokonalý dojem ho nezapomeňte  “přičísnout” pomocí speciálního kartáčku tím správným směrem.

1040599aad7880206c01c11f0e66a22d

Je hodně způsobů, kterými se může vaše líčení ubírat a na co budete chtít upozornit. Máte například chuť na na výrazné rty? Pokud jste majitelkou výrazných obrouček, je to pro vás ta správná volba! Na oči stačí nanést řasenku, případně jemnou oční linku a na rty zvolit tmavší odstín rtěnky podle vašeho výběru. Trochu tvářenky na zvýraznění lícních kostí a je hotovo!

Girl-with-glasses-beautiful-hair-and-red-lipstick (1)

Jste dalekozraká nebo krátkozraká? Plusová dioptrická skla pro dalekozraké dámy oči opticky zvětšují. Proto si mohou dovolit tmavší styl líčení. Tmavé stíny nebo výrazná tmavá linka oko “zmenší”. Naopak, mínusové dioptrie pro krátkozraké oko zmenšují, proto je pre vás vhodnější použití světlejších a rozjasňujících odstínů a barev.

fdf03bd8bfbb3d6c6991aaffab36ff05

Doufáme, že po těchto několika praktických radách už pro vás nebude problém vytáhnout z vaší kosmetické taštičky ten správný “nástroj” a ušetříte tak třeba pár drahocenných minut, například během hektického rána 🙂

 

Zdroj: Pinterest, Internet

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *