Letní líčení k dioptrickým brýlím

Jak se v létě nalíčit, aby vám to s dioptrickými brýlemi ladilo, ale zároveň vás make-up nijak neomezoval, když teplota překročí třicítku? Možností máte několik. Určitě si vyberete, ať už vyrážíte k vodě, na večírek nebo musíte strávit celý den v práci.

1. Dbejte na přirozený vzhled

Pokud vás čeká běžný všední den například v práci, není třeba to s make-upem příliš přehánět. Nosíte-li navíc výrazné obroučky, které jsou perfektním módním doplňkem, bohatě si vystačíte s kvalitním BB krémem, černou řasenkou, béžovými očními stíny a rtěnkou nebo leskem na rty v tělové či lehce narůžovělé barvě.

3

Do práce či na běžné nošení vám budou slušet tyto netradiční obroučky nebo tyto klasické.

2. Řekněte ANO voděodolné řasence

V létě budete voděodolnou řasenku potřebovat víc než kdy jindy. Když teploty překračují 30 stupňů, pokožka pod brýlemi se vám začne potit mnohem více, než kdybyste žádné nenosily. Pot vám může barvu nepěkně rozmazat kolem očí tak, že budete vypadat jako po týdenním flámu. Sáhněte tedy po voděodolné řasence a můžete vyrazit i k vodě nebo na taneční párty.

4

Na párty si nasaďte tyto obroučky a naopak k vodě zvolte tyto jednoduché.

3. Nezapomeňte na linky

Silné rámy si vyžadují silné oční linky, pokud vyrážíte třeba někam do společnosti. Nosíte-li naopak brýle nevýrazné, takové, které nejsou skoro vidět, i tehdy byste měly sáhnout po linkách a vytvořit s nimi na očních víčkách silnou čáru. Vaše oči tak budou vypadat svůdněji a vám to dodá sebevědomí.

2

Silné obroučky najdete tady a skoro neviditelné zase zde.

4. Přidejte rozjasňovač pod spodní víčko

Zvýrazněte a rozzařte vaše oči tím, že pod spodní víčko přidáte trochu perleťového rozjasňovače. Kupte si klidně speciální, ale stejnou službu vám prokáží i obyčejné oční stíny. Budete vypadat skvěle, a navíc tak nejednoho člověka přinutíte dívat se vám při debatě přímo do očí.

Vyzkoušet můžete tyto brýle, ale slušet vám jistě budou i tyto.

5. Upravte obočí

Některé obroučky vaše obočí celé schovají, jiné ho ale naopak mnohem více zvýrazní. V takovém případě nezapomeňte, že ho musíte mít vždy dokonale upravené. Brýlemi na sebe totiž strhnete pozornost a nechcete, aby si někdo všiml toho, že jste zapomněly na pinzetu.

5

Brýle jako na obrázku seženete zde nebo také tady.

Před tím, než si na obličej nanesete make-up a nasadíte dioptrické brýle, musíte vždy respektovat nejen to, kam se zrovna chystáte, ale především svůj tvar obličeje a také to, jaké obroučky jste zrovna ten den zvolily.

Zdroj obrázků: myciin.com

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *