Buďte jako slavné modelky, které nosí brýle

Za to, že nosíte dioptrické brýle se v žádném případě nemusíte stydět. Ba naopak! Dokonce i spousta slavných modelek nosí brýle a často si je berou jako součást svého stylového outfitu. Stačí jen vědět, jak vše správně nakombinovat, aby to dohromady ladilo!

Kendall Jenner

Kendall vždycky ví, jak skloubit elegantní styl s dioptrickými brýlemi. Vsaďte na minimalismus, oblečte si dlouhý trenčkot, bavlněné tričko a kalhoty ve stejné barvě a aby outfit nepůsobil příliš nudně, vše doplňte výstředními botami a netradičními obroučkami, které se ale nebudou se zbytkem vaší vizáže příliš bít.

Chcete brýle jako Kendall? Zkuste třeba tyto nebo tyto brýle.

1

 

Heidi Klum

Heidi sází na klasiku. Čeká vás pohovor či jiná akce, kde je business look absolutní nutností? Ani v černém kostýmku nemusíte působit nudně, když si nasadíte ty správné dioptrické brýle. Slušet vám budou silné obroučky a to jak v klasické černé, tak i v barevnější variantě.

Podobné brýle jako nosí Heidi seženete tady, ale také tady.

2

 

Emily Ratajkowski

Kdo by nechtěl vypadat jako Emily? Pohodlný, ale přitom stylový outfit vykouzlíte tradičním koženým křivákem, kalhotami ve stylu “boyfriend”, jednobarevným tričkem a samozřejmě originálními obroučky nejlépe od oblíbené značky Ray-Ban.

Emily má styl a proto by si pořídila tyto nebo tyto dioptrické brýle.

 

Gigi Hadid

Gigi je ráda na očích a proto se nebojí sáhnout po ultra krátkých šatech, přes které přehodí jen stylovou vestu, aby nekoukalo nic, co má zůstat ukryto a vše dotáhne k dokonalosti jemnými, ale přitom netradičními obroučky. Pak už nebude potřebovat ani nijak zvlášť upravené vlasy, protože s tím správným outfitem si klidně může udělat jen obyčejný culík.

Buďte jako Gigi v těchto nebo třeba v těchto obroučkách.


4

Ještě stále váháte, zda nosit dioptrické brýle ke každodenním outfitům nebo je raději vyměnit za kontaktní čočky? Vyberte si takové, které vám padnou a čočky budete potřebovat už leda tak na dovolenou k moři, ostatně stejně jako třeba právě topmodelky.

Zdroj obrázků: pinterest.com; polyvore.com

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *