Jak v létě nosit barevné brýle se zrcadlovými skly

Sluneční brýle s barevnými skly jsou na léto nezbytným doplňkem. I přestože jsou výrazné a mnohdy až extravagantní, hodí se prakticky ke každému outfitu. Oblečte si džíny, bílé tričko, tenisky a zelené zrcadlovky nebo bílé romantické šaty oživené růžovými brýlemi a dokonalé outfity, kterými každého zaujmete, budou na světě.

Co říkají trendy?

Když už se rozhodnete pro koupi barevných skel, musíte si uvědomit, že s nimi budete nepřehlédnutelní, proto je třeba volit spíše jemnější tvar. Letošní léto se přiklání ke klasickým pilotkách či brýlím kulatého tvaru, za to v barvách, na které si jen dokážete vzpomenout. Žluté nebo růžové si nasaďte, když vyrážíte na párty a zelené či modré se hodí na běžné denní nošení a klidně i na nepříliš náročný sport.

K čemu barevné brýle nosit?

Jak bylo zmíněno v úvodu, barevné brýle si můžete obléci prakticky ke všemu. Hodí se jak k ležérnímu outfitu, tak k mini šatům na párty, plavkám, nebo když vyrážíte s kamarády za sportem.

Ležérně

Stačí obyčejné džíny nebo šortky, bílé triko, pohodlné boty, brýle s barevnými skly a váš zdánlivě obyčejný outfit bude naprosto perfektní. A protože v jednoduchosti je krása, nebudete už žádné další doplňky potřebovat, abyste zaujali své okolí svým dokonalým vzhledem.

Collage

K džínám se vám budou perfektně hodit tyto pilotky nebo tyto club mastery.

Na párty

Barevné sluneční brýle vyloženě volají po tom, abyste si je nasadili až vyrazíte na letní párty. Budou vám slušet jak k černým minišatům, tak ale i k čistě plážovému párty outfitu.

Collage

Na párty potřebujete něco extra. Zkuste tyto a tyto sluneční brýle s barevnými skly.

Sportovně

Barevné sluneční brýle jsou skvělým doplňkem pro letní sportování. Nosit je můžete při běhání, na volejbal, ale hodit se vám budou i při posilování v parku.

Collage

Čím barevnější outfit při sportu zvolíte, tím víc trendy budete. Zasportujte si v těchto pilotkách nebo těchto klasických brýlích.

Elegantně

Vyrážíte do společnosti? I tehdy si můžete obléci sluneční brýle s barevnými zrcadlovými skly. Stačí jen vědět, jak je správně nakombinovat. Dámy oblečou krajkový top a pouzdrovou sukni ke kolenům a pánové nápaditý oblek, aby nevypadali příliš usedle.

Collage

Dámy mohou sáhnout po těchto slunečních brýlích a pánové ocení třeba tyto.

Bez barevných slunečních brýlí tedy nemůžete letošní léto existovat. Pro jistotu si je pořiďte hned v několika barvách, ať je můžete střídat kdykoliv, když vám bude váš outfit připadat příliš nudný a obyčejný. Skvěle se vám budou hodit ale i tehdy, když si ráno nestihnete udělat make-up.

Zdroj obrázků: pinterest.com

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *