Už máte své trendy kovové brýle?

Kovové obroučky se dostávají pomalu ale jistě na přední příčky trendy dioptrických brýlí. Nejen, že na nose krásně sedí a nosí se prakticky samy, ale jako bonus se ještě hodí naprosto ke všem outfitům. Podívejte se, jak se dají kombinovat.

Tak tyhle obroučky jsou pro trochu odvážnější za to všechny módní nadšence. Nejlépe uděláte, když je zkombinujete s jednodušším zbytkem outfitu. Džíny a bílé tričko bude ta správná volba. U nás seženete podobné od značky Prada, jsou sice pánské, ale slušet budou i výstředním dámám.

Modelka na obrázku vybrala skutečně neotřelé a výrazné kovové obroučky. Pokud si na tento trend úplně netroufáte, můžete zkusit ty v menší variantě od značky Ray-Ban, kterou nabízíme my. Jsou to klasické obruby v matně černém provedení. Čistě kulatý tvar očnic jim dodává retro nádech, matně černá barva ležérnost a neokázalost. Slušet budou všem stylovým mužům i ženám, kteří se nebojí vyčnívat z řady středního proudu.

Zlaté kovové letecké obroučky byly v loňském roce a zůstávají i letos na předních příčkách trendy brýlí. Oblečte k nim oversize svetr, krátkou sukni a vlněný kabát a máte vyhráno. Nesmrtelné pilotky dokážou podtrhnout vaši osobnost a originalitu, nastavitelné nosníky a možnost úpravy stranic zase zaručí komfortní nošení pocelý den. My je máme ve zlaté tady a stříbrné tu.

Vysoce elegantní, luxusní kovové obroučky. Tyto brýle se hodí pro ženu, která chce vypadat honosně a zároveň šik. Očnice mají tvar kočičího oka, který dodává brýlím retro nádech a dávku rafinovanosti. Tyhle Prady vám rozhodně nesmí chybět.

I pánům bude kulatý kov sedět a to Ray-Ban moc dobře ví. Tento model na nose krásně sedí díky nastavitelným nosníkům, ale ještě se hodí naprosto ke všem outfitům. Čistě kulatý tvar očnic jim dodává retro nádech, matně šedá barva ležérnost, jemnost a moderní vzhled. Chcete také takové, které vám budou slušet ke všemu? Mrkněte sem na obroučky v podobném stylu.

Napůl kovové, napůl plastové. To jsou obroučky pro všechny, kteří chtějí nějaký kompromis. Nosit je můžete třeba s elegantním trenčkotem a tolik populárním baretem. U nás můžete pořídit podobné. Co třeba tyto Ray-Ban, které jsou navíc unisex a v transparentní bílé barvě, která je hitem tohoto roku?

Chcete podobné obroučky, jako slečna na obrázku? Pak mrkněte na tyto Vogue. Nejen, že na nose krásně sedí a nosí se prakticky samy, ale jako bonus se ještě hodí naprosto ke všem outfitům. Tento model navíc vyniká efektní barevnou kombinací černých očnic a fialových straniček, která zvýrazní každou osobnost a styl.

Obrázky: Pinterest.com

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *