Jaké dioptrické brýle jsou IN a které naopak OUT?

Nosíte dioptrické brýle a chcete u toho vypadat stylově? Kdo by nechtěl, proto jsme pro vás připravili několik užitečných tipů, abyste měli přehled o tom, jaké obroučky jsou letos IN a uděláte s nimi dojem už na první pohled, a které naopak OUT, že by je neměl nosit ani váš největší nepřítel. Tak pojďme na to.

Máme poměrně štěstí v tom, že žijeme v době, v jaké momentálně žijeme. Na trhu totiž seženeme nespočet brýlí, že sami mnohdy tápeme v tom, jaké si nakonec vybrat. Dříve se prodávaly jeden nebo dva typy obrouček a každému bylo úplně jedno, zda zrovna vám sedí či nikoliv. Dnes se ale i silné obroučky stávají módním doplňkem, které můžete nosit i tehdy, když máte oči zcela v pořádku. Každému tvaru obličeje a typu osobnosti sedne jiný styl, ale přesto i brýle podléhají módním trendům, které se vám pokusíme přiblížit.

Co se nosí letos a bude se nosit i příští rok? To se dozvíte už o pár řádků níže. Nezapomeňte ale na to, že stačí šlápnout jen o krůček vedle a z dokonalého trendu se stane módní katastrofa.

IN – kulaté

Kulaté obroučky doslova ovládly svět. Nosí je jak muži, tak ženy a to prakticky všech věkových kategorií. Kulaté obroučky ale musíte umět nosit, protože jinak reálně hrozí, že budete vypadat jako slavný Harry Potter. Sáhněte po těch se silnými obroučky například od značky Ray-Ban nebo Prada.

1

OUT

1

IN – barevné

S odvážnými barvami a výraznými vzory rozhodně nešlápnete vedle. K barevným obroučkám ovšem musíte pečlivě vybírat tvar, protože jinak můžete dopadnout jako bláznivá sekretářka ze špatného seriálu. S pánskými brýlemi si skvěle poradila značka Dolce & Gabbana a s dámskými zase značka Vogue.

Collage

OUT

2

IN – retro

Vrací se nám obroučky, jaké jste mohli vidět na svých vlastních babičkách či dědečcích, když ještě vymetali diskotéky. Nezapomeňte se k nim ale správně obléci, ať nevypadáte jako spolužák ze základní školy, se kterým nikdo nechtěl sedět v lavici. Zkuste opět slavné Ray-Bany, které vždycky ví jak na to, tyto nebo třeba tyto.

3

OUT

3

IN – různé materiály

Obyčejný plast nebo kov, těm už nejspíš odzvonilo. Někteří návrháři začínají experimentovat s materiály jako je třeba dřevo, průhledný plast nebo pryž. Co takhle vybočit z davu s některými od Vogue nebo Oakley?

2

OUT

4

IN – Tenké obroučky a velká skla

Pravdou je, že letos se nosí (a budou se nosit i příští rok) velké obroučky a s každým novým rokem se už léta zvětšují. Vídáte je kolem sebe už nějaký ten pátek, takže kdybyste si do ruky vzali obroučky, které se nosily před deseti lety, možná byste tomu ani nevěřili, jak byly legračně malé. Zkuste některé z řady Ray-Ban či Vogue.

Collage

OUT

5

Teď už dobře víte, s jakými obroučkami neuděláte ostudu a které vám budou slušet. Výběr na trhu je skutečně veliký, tak začněte rychle vybírat, abyste nezůstali pozadu.

Zdroj obrázků: thefashiontag.com; pinterest.com

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *