Letní párty outfity a dioptrické brýle jdou skvěle k sobě. Nevěříte?

Léto konečně dorazilo a jak už to tak bývá, ruku v ruce s ním přicházejí i letní párty, večírky a oslavy, na kterých zkrátka nesmíte chybět. Nosíte dioptrické brýle a máte strach, že s nimi nebude váš párty look dostatečně trendy? Tak to se velmi pletete, protože s nimi outfit naopak ještě mnohem více oživíte!

1. Retro

Chcete na letní párty zaručeně zaujmout? Zahoďte všední kousky oblečení, které denně nosíte a vsaďte na originalitu. Džínové kraťasy v kombinaci s kloboukem, topem s vtipným potiskem a kulatými brýlemi budou trefa do černého!

Ideální brýle k tomuto outfitu seženete zde, ale hodit se vám budou i tyto.

2. Romanticky

Romantickým outfitem nic nezkazíte na žádné letní párty. Pořiďte si krajkový top a sukni do pasu v délce lehce nad kolena, doplňte placatými balerínami a jemným líčením a čistě ženský párty look je na světě. Zaujmete tak nejen opačné pohlaví, ale otočí se za vámi i nejedna kamarádka.

K romantickému outfitu si pořiďte tyto dioptrické brýle a slušet vám budou i tyto.

3. Pohodářsky

Někdy není potřeba vymýšlet složité módní kreace, zvlášť pokud si na to jako chlap příliš nepotrpíte. Na letní párty vsaďte na image pohodáře, se kterým si chce každý alespoň chvíli pokecat. Oblékněte se do pohodlných plátěných kalhot, jednoduchého trička, klasických Conversek a zaručeně se nebudete celý večer nudit.

Žádnému pohodáři nesmí k dokonalému looku chybět tyto či tyto obdélníkové brýle.

4. Pohodlně

Ani dámy nemusí celou párty protrpět ve vysokých podpatcích a kratičké minisukni. Chcete-li podtrhnout krásu vašich nových dioptrických brýlí, oblečte si jen flanelovou kostkovanou košili, džínové šortky, plátěné Conversky a pokud chcete svůj párty look ještě zvýraznit, namalujte si rty sytě červenou rtěnkou.

Pořiďte si i vy perfektní brýle k tomuto outfitu, například zde nebo i tady.

5. Školácky

Chcete vypadat originálně, stylově ale přitom ne příliš výrazně? Pak si oblečte široké džíny, pruhované triko s nápisem, oblíbené boty a celý outfit doplňte koženým batohem, do kterého se vejde třeba i pikniková deka. Nikdy nevíte, kdy ji budete na párty potřebovat.

Kde ulovit ideální brýle k tomuto looku? Přeci tady, ale mohou se vám hodit i tyto.

6. Stylově

Mít styl neznamená, že splácáte páté přes deváté a v domnění, že budete originální, nakombinujete dohromady vše, co najdete ve své skříni. Přitom stačí tak jednoduchý outfit v podobě pruhovaného trička, sexy džínových šortek a dobře padnoucího slaměného klobouku!

K tomuto outfitu vám určitě budou slušet například tyto brýle, tyto, ale také tyto.

Zdroj obrázků: polyvore.com, pinterest.com

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *