Dioptrické brýle jako součást stylového outfitu

Ať už se chystáte do víru velkoměsta, s přítelkyní na rande, na nákupy s kámoškou či důležitou pracovní poradu, vaše dioptrické brýle vezměte rozhodně s sebou. Poradíme vám, jak obroučky hravě zařadíte do vašeho šatníku a stanou se tak vaším nejen nepostradatelným, ale i oblíbeným módním doplňkem.

# S chutí do práce

Kdo říká, že kancelářský outfit musí být nudný a bez nápadu? Stačí popustit uzdu fantazii a na důležité poradě pak rozhodně zazáříte. Pokud se musíte držet striktního dresscodu, vsaďte na barevné doplňky. Lodičky, kabelka nebo třeba dioptrické brýle Dolce & Gabbana dodají vašemu looku svěžest a šmrnc.

do práce 2

# Sebevědomé rande

Nejen ženy před romantickou schůzkou sáhodlouze přemýšlí, co na sebe. Vhodně zvoleného outfitu na rande se však není třeba obávat. Zvolte jednoduchou nadčasovou klasiku doplněnou o trendy doplňky. Důležité je, abyste se cítili především pohodlně a mohli si den užít naplno. Ženy jistě ocení muže ve stylových dioptrických brýlích Ray-Ban a elegantních hodinkách, se kterými dorazí vždy včas.

rande 2

# Hvězdou večera

Nosili jste na večírek raději kontaktní čočky, které však kvůli častému kouři v baru způsobovaly nepříjemné vysušení očí? Tentokrát dejte šanci změně a nasaďte si výrazné brýle Prada, díky kterým se odlišíte od davu. V kombinaci s malými černými a zajímavými podpatky pak budete nebezpečně atraktivní. Zájem nápadníků zaručen!

party 22

# Ženám vstup zakázán

Zasloužená pánská jízda si žádá, co se týče outfitu, jediné – pohodlí. Kámoši, více než trendy, ocení tričko s vtipným nápisem. Tmavé džíny a nezničitelné tenisky jsou pak jasnou volbou. Pokud však chcete přece jenom něčím zaujmout, zkuste ležérní look doplnit o retro Ray-Bany, kterými se pyšnil nejeden váš oblíbený filmový hrdina.

panska jizda 2

# Na kafíčko

Konečně chvilka klidu na rozbor všeho, co vás v životě těší i trápí, s vaší nejlepší kamarádkou? To si žádá pohodlí a styl zároveň. Protože je jasné, že žhavé módní trendy budou kromě chlapů tématem číslo jedna, je potřeba dát jim náležitý prostor. Kulaté hipster Ray-Bany, khaki bomber bunda i roztrhané džíny – to vše dá okolí jasně najevo, že jste v kurzu!

nakupy 2

Zdroj obrázků: polyvore.com, vlastní zdroj

EASY STYLE
2 Comments
Author:

2 thoughts on “Dioptrické brýle jako součást stylového outfitu

  1. Dobrý den, chystám se na romantické rande, které se bohužel z velké části odehraje v kavárně. Doporučila byste mi spíše stylové dioptrické brýle Ray-Ban nebo kulaté hipster Ray-Bany? Předem děkuji za upřímnou odpověď.

    1. Dobrý den Luboši,

      pokud se chystáte na první nebo jedno z prvních rande, je nejdůležitější, abyste se cítil sám sebou. Pokud tedy nejste na super stylové hipster brýle zvýklý, zvolte raději model ala “něco mezi”. Je těžké určit ten správný typ, když neznáme Váš obličej ani styl oblékání. Parádu ale uričtě uděláte například v těchto RayBanech: https://www.easyoptic.cz/panske-bryle/dioptricke/ray-ban-rb-7066-havana.html . Již brzy najdete na blogu nový seriál o tom, jak si vybrat brýle podle typu vašeho obličeje, tak si ho učitě nenechte ujít :-). Nebo se zastavte u nás v Easy Optic, kde Vám rádi poradíme.

      Přejeme ať se schůzka vydaří! Hezký den,
      Natálie, EO

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *