Zamilujte si novou kolekci pro letošní podzim a zimu!

Nová kolekce dioptrických brýlí právě dorazila do našeho studia. Buďte letos na podzim šik a pořiďte si kousek, který doplní každý outfit a podtrhne vaši osobnost! My jsme si oblíbili hned několik kousků, protože skutečně je z čeho vybírat. Troufáte si na trochu barev nebo jste spíš na osvědčenou klasiku?

 

Dámské dioptrické brýle

Dámy, nebojte se zapojit trochu fantazie a pohrajte si s barvami nebo netradičním tvarem. Značky Ray-Ban, Dolce&Gabbana, Vogue i Prada připravily originální modely, ve kterých rozhodně zazáříte! Tady je jen malá ochutnávka, ostatní na vás čekají na našich stránkách

Tyrkysové: toto luxusní modro-zelené zrcadlové provedení je především pro milovnice extravagantních módních doplňků. Plochá obruba má velmi ženský tvar kočičího oka a je doplněna elegantními stranicemi v kovově šedé.

Se zlatým můstkem: avantgardní, kulaté brýle s výrazným kovovým můstkem mezi očnicemi ve zlaté barvě, jsou ideální pro ženy, které milují módní trendy. Stylově dotáhnou každý váš módní outfit.

Hnědé žíhané: jsou svěží a mladistvé, vyrobené v kombinaci kovu a plastu. U tohoto modelu jsou zkombinovány polotransparentní, velké, kulaté, plastové očnice v barvě Havana se zlatými stranicemi.

Červené: kulaté očnice v cat-eye stylu dají vyniknout očím. Smyslná kombinace malinově červených očnic s klasicky černými stranicemi působí svěže a rozsvítí každý váš outfit.

 

Pánské dioptrické brýle

Pánové, chcete vypadat seriózně nebo si troufáte na trochu extravagance? My jsme připraveni na obojí, stačí si jen vybrat. Díky této kolekci se můžete stát novou osobností. Je libo trochu retro nebo starou dobrou klasiku?

 

Šedohnědé žíhanévýrazné plastové obruby s velkými obdélníkovými očnicemi v retro stylu, který je v dnešní době velmi populární, budou přesná trefa do vašeho stylu. Plastový materiál zaručí lehkost brýlí a maximální pohodlí při nošení.

Kovové: kovové provedení a kulatý tvar očnic dodává brýlím retro nádech. Slušet budou všem, kteří se nebojí vyčnívat z řady středního proudu.

Šedé matné: jsou vyrobeny z lehkého a pružného plastu, díky němuž jsou nesmírně pohodlné po celý den. Velké kulaté očnice přesně odpovídají módním trendům.  Slušet budou mužům, kteří chtějí držet krok s módními trendy.

Černé hranaté:  moderní očnice hlubšího tvaru působí velmi mladistvě a svěže. Černé matné a pogumované provedení ladí jak s decentními, tak se sportovními outfity.

Už jste našli své favority? Pokud si nevíte rady, zastavte se u nás ve studiu, rádi vám s výběrem poradíme!

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *