Módní doplňky jsou i mužskou záležitostí!

Módní doplňky, styl a krása již dávno nejsou jen doménou něžného pohlaví. I muži chtějí vypadat dobře a módní trendy je proto nenechávají chladnými. Právě pro „moderní chlapy“ navrhli designéři spoustu doplňků plných nejrůznějších barev a tvarů, kterými se jednoznačně odliší od davu. Řeč je o dioptrických brýlích, které již dávno nejsou jen pomůckou pro korekci zrakové vady, ale především moderním prvkem dotvářejícím váš charakteristický vzhled.

Lekce geometrie

Kulaté, hranaté, plastové, kovové – hlavně žádná nuda. Vyberte si takové brýle, které nejlépe odpovídají vašemu typu obličeji. Takové, ve kterých se budete cítit „jako ryba ve vodě“. Módní trendy praví, že nejvíce IN budete v kulatých „geek“ brýlích. Pokud se obáváte vzhledu alá usedlý šprt, opak je pravdou. Se správně zvoleným outfitem se z vás rázem stane populární hipster, kterému k dokonalosti chybí už jen kniha a černá káva z místního bistra.

kolažRay-Ban černá havana

Retro je zpět

Kromě neobvyklých tvarů jsou módní také obroučky klasické. Kultovní Ray-Bany Clubmaster si oblíbil nejeden hollywoodský herec. Móda se neustále vrací, a právě módním doplňkem ve stylu vintage, můžete světu ukázat, že ji máte v malíčku. Navíc ženy jistě ocení, že díky stylovým dioptrickým brýlím máte o krůček blíž k looku sexy herce Ryana Goslinga – a to se vyplatí ;).

kolaž 2

Ray-Ban matná černá, Ray-Ban matná hnědá

Hra barev

Netvrdíme, že je zapotřebí dát sbohem prověřené černé či žíhanému stylu havana. Dát prostor netradičnějším barvám však rozhodně stojí za vyzkoušení. Na výběr máte od brýlí průhledných, přes modré až po dramatické červené. Právě výrazné odstíny doporučujeme v případě, kdy už berete své brýle právě jako módní doplněk. Není nic zábavnějšího než obroučky střídat. Ke sportovnímu looku můžete jednoduše zvolit vaše klasické černé Oakley a do společnosti se nebát vyladit outfit červenými Dolce & Gabbana brýlemi.

kolaz 3

Modré Ray-Ban, černé Oakley, červené Dolce & Gabbana

Je na čase se vzmužit a dát prostor vaši fantazii!

Zdroj fotek: vlastní zdroj, flavourmag.co.uk

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *