Kovové, plastové, kulaté, nebo hranaté? Jaké sluňáky se tento rok vlastně nosí?


V poslední době jsme u nás ve studiu podobných otázek dostali hromadu, proto jsme se rozhodli pro vás napsat hromadnou odpověď ve formě speciálního článku. Možná jste toto jaro trošku zmatení z toho, co je letos vlastně ‘in’, trendy se rychle mění a výběr brýlí je obrovský.

Máme pro vás skvělou zprávu, letos totiž nešlápnete vedle ani s brýlemi po babičce. V posledních letech se totiž neuvěřitelnou rychlostí vrací retro styl a ano, s ním i ty nejdivočejší kousky. Pojďme se na to podívat trošku detailněji.

Na předních pozicích se již několik let drží model Aviator od značky Ray Ban, česky pilotky. Pilotky, které máme snad všichni spojené s Tomem Cruisem z filmu Top Gun. Pilotky jsou kovové brýle ve tvaru velké slzy a dnes je již seženete hned v několika provedeních. U skel můžete vybírat nejrůznější stupně zatmavení a z barev od růžové, oranžové, přes žlutou, modrou, až k zelené. Brýle skvěle sednou jak ženám, tak mužům.

 

TIP: U pilotek zkuste zrcadlová skla, ta brýlím dodají ještě větší šmrnc.

V naší optice pro vás máme opravdu veliký výběr, podívejte se třeba na tyto nestárnoucí klasiky, nebo některé z barevnějších variant.

Pokud patříte mezi odvážnější, nebo mezi ty, kterým Ray Ban pilotky z jakéhokoli důvodu nesednou, zkuste sáhnout po šestiúhelníkové nebo kulaté variantě. S šestiúhelníkovými brýlemi zcela jistě zaujmete, no a o kulatých lenonkách nemluvě, ty se totiž také vrací neuvěřitelnou rychlostí. Všechny tři varianty můžete opět obzvláštňovat různými variantami skel.

 

Z pánských vám můžeme nabídnout například tyto šestiúhelníkové se zlatými obroučkami. Z dámských pak například kulaté v růžové variantě.

TIP: U brýlí se nemusíte ohlížet na to, zda jsou pánské, nebo dámské. Pokud vám brýle sednou, můžete si třeba brýle vyměnit se svým přítelem. 🙂

Nesmíme ale opomenout ani plastové brýle, ty jsou v letošním roce také velmi oblíbené. Opravdový boom zažívají dámské retro modely ve tvaru kočičího oka, který má silnější plastové obroučky a skla jsou v horních rozích do špičky, která mírně přesahuje obličej.

V našem studiu máme krásný kousek, černé kočičí brýle značky Vogue. Můžete kdykoliv přijít a vyzkoušet. 🙂

TIP: U plasťáků se nebojte různých barev obrouček, chybu neuděláte s jednobarevnými, ale ani s transparentními, či polo-transparentními kousky. Výběr máte opravdu neomezený.

A pokud chcete být ještě o něco napřed před tím, co se u nás nosí, máme pro vás inspiraci od značky Ray Ban z kolekce Blaze. Brýle v této kolekci se vyznačují plochými slunečními skly, která můžete opět vybírat z několika barevných provedení a zatmavení.

Brýle z fotografie u nás najdete tady.

Jak to máte letos vy? Máte už svoje nové sluňáky na tuto sezónu? Pokud ne, podívejte se na naše stránky, nebo se rovnou zastavte u nás ve studiu, moc rádi vám s výběrem pomůžeme a vybereme ty nejlepší pro vás. Krásné slunečné dny, váš Easy Optic. 🙂

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *