Když kvete louka, jsem za oteklouna…

Nekvetou jen louky aneb kdyz se rodi kvetinovy kousek, ktery z vas neudela alergiky # #flower #fashion

Vzpomínáte na Pučmelouda, jak si to chvátal ve Včelích medvídcích a neměl chvíli klid. Takhle nějak si to šineme do práce v posledních dnech i my.  Oteklí, s knedlíkem v krku a kapesníkem u nosu.

Ani nám se nevyhnulo pylové běsnění, takže se hlásíme do klubu alergiků. Je humorné sledovat, jak i alergie je v dnešní době vysoce individualizovaná záležitost. Jsme tu tři a každého z nás trápí jaro v rozpuku trochu jinak. Martina si „zvesela“ posmrkává, sem tam roní slzy jako hrachy. Erica to nutí kašlat, zatímco já mám hlas jako vysloužilá francouzská kurtizána a oční víčka jako melouny.

Sice je to utrpení a dost často jsme z toho rozmrzelí, vždycky se nakonec shodneme, že ta krása venku za to stojí. I když nám to dráždí sliznice, je to pořád balzám na duši, nemyslíte?

Pokud s námi držíte basu a zažíváte si poslední dobou to jarní peklíčko také, sludejte náš blog. Martina připravuje krátký příspěvek, kde nám poradí, jak to přežít pokud možno bez „ztráty kytičky“.

Já jsem vás dnes chtěla aspoň podpořit a říct vám, že v tom nejste sami. A nebyla bych to já, kdyby nedošla řeč na brýle. S těmi si totiž můžete užívat kytiček celý rok, aniž by z vás udělaly alergika.

Květinový vzor se na módní mola stále vrací jako osvědčený fashion prvek. Vlastně už je to taková stálice, která váš outift něžně zahalí romantickým nádechem, kdykoli zatoužíte po éteričtějším looku.

detail_PR180V_DHO101_02

Chcete-li podtrhnout křehkost a ženskost, sáhněte po květinovém kousku. Ve světě brýlí je asi největším květinovým nadšencem designérský dům Dolce Gabbana, v jehož loňské i letošní kolekci dominují květinové prvky křehké, něžné i dramatické. V každém svém modelu doslova vzývají ženskost. Začít můžete s decentnějšími kousky a nechat se překvapit, kam až vás ta romantická vlna donese.

detail_DG3136_2782_02  detail_dg3119-1925_00003

Nebo už máte v šatníku nějaké květinové úlovky? Pochlubte se.

EASY HEALTH
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *