Čím víc proužků…

11079073_10203939607270724_1058608964_n

Tuhle oblíbenou hlášku asi známe všichni, dnes na ni ale nejspíš narazíme v trochu jiné souvislosti.

Doneslo se k nám, že by krásně kulaťoučké datum 5. 5. 2015 mělo být mezinárodním dnem proužků (kdyby chtěl někdo namítat, že pátý den v pátem měsíce rozhodně není kulaté datum, budu si stát stejně za svým, protože mně ty pětky přijdou zkrátka buclaté, tak proto).

Už nás trochu znáte, takže dobře víte, že jsme pro každou bejkárnu, která plodí radost a úsměvy. Navíc takovou módni ikonu jako „proužek“ jednoduše nemůžeme opomenout. Jen pro ten dnešní den tedy říkáme, čím víc proužků, tím víc vysmátých nejen v pražských ulicích.

Pojďme se dohodnout, že kdykoli dnes potkáte nějaké ty proužky, usmějete se na někoho kolem. Pokud se chystáte svůj outfit sami oproužkovat, hoďte nám fotku na Instagram s označením @easy_optic, ať máme ještě víc důvodů se culit.

   Jestli v šatníku žádný kousek s proužky nemáte, ale chtěli byste je unosit častěji než 5.května, máme pro vás hravé obruby od Dolce Gabbany. Tváří se, že jsou decentní, při čelním pohledu na nich skoro nic nepoznáte. Jdou na to ale mazaně. Jakmile vykouknou jejich straničky, rozjede se ta správná proužkovaná.

detail_2 (1)

detail_DG3148P_2757_01

Na první pohled tak můžete mít elegantní, klasické brýle vhodné i k obleku, které ale rozhodně nebudou nuda, protože rafinovaně odhalují svůj smysl pro detail i lehkost bytí. Říkají tak „máme rádi harmonii, ale nebojíme se tančit sami uprostřed parketu“.

Proužkový šmrnc a vtip můžete mít i ve sluňácích. U Dolce Gabbana se v tomhle ohledu skutečně vyřádili. A nás to baví, protože když si tyhle brýle nasadíte, sedne na vás námořnická a ovane lehký mořský vánek, i když je třeba zrovna půlka ledna.

Groupage Orizzontale

Takže čím víc proužků…

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *