Je to jen o nás…

blog4

Jistě pro vás není žádnou novinkou, že dioptrické brýle už dávno nejsou jen z nouze ctností. Dioptrie, které jste mohli například v takové pubertě považovat za vážnou vadu na kráse, jsou prostě přirozenou součástí vaší, jistě jedinečné, osobnosti.

Ale tehdy před lety je ne jeden z nás  prostě šoupnul do aktovky a nasadil zase, jako poslušné dítko, po návratu ze školy až těsně přede dveřmi domova. A kolikrát se nebylo čemu divit, výběr tvarů, barev i značek…nic moc, takže kdo z nás měl rád svoje brýle, ať zvedne ruku!

Doba i společnost se mění a stejně tak přístup mladších generací. A proto nás moc baví a těší, když si právě školáci, kteří někdy doslova přitáhnou za ruku své rodiče do našeho studia, vybírají a zkouší nejrůznější modely, které právě „frčí“ mezi vrstevníky a následně pak zvědavě zjišťují, kdy že si budou moct brýle odnést a předvést se před spolužáky!

blog8

To, že je výběr brýlí pro většinu z nás dost citlivá a intimní záležitost, snad ani není třeba zdůrazňovat. Ani to, že se často hodí „odborný poradce“ v podobě blízké osoby. My vám s výběrem také vždycky rádi pomůžeme, ale přece jen vás přítelkyně, manžel,  maminka, kamarádka nebo jiná blízká osoba zná mnohem lépe a v nejrůznějších situacích. Vtipné pak bývá, když si váš doprovod aniž by to plánoval, vybere a koupí brýle dřív než právě vy.

blog7

A to do nich kolikrát ani nepotřebuje žádné dioptrie! „..když ony jsou tak krásné, budu je nosit jen tak pro náladu! nebo: „Nezkusila byste mě přeměřit, jestli náhodou nějaké dioptrie nepotřebuju?“ anebo poměrně časté, i když s nadsázkou: „ Škoda, že nemám dioptrie.“ Věřte nám, že je super, že vidíte skvěle! Pokud vaše srdce touží po doplňku tohoto typu, jde to i bez dioptrií, aniž by to kdokoli poznal.

blog5

Chtěli jsme tady dnes jen poukázat na to, že brýle se stále víc stávají módním trendem napříč věkovými skupinami. A že je z čeho vybírat! Pokud sledujete náš Instagram, nemohli jste si nevšimnout! Naším cílem není  podsouvat nikomu, co je právě nejvíc „IN“, protože na to jasná odpověď neexistuje. Čím extravagantnější, tím lepší? Čím větší, tím lepší? Čím kulatější nebo snad barevnější, tím lepší?

A vlastně přece jen existuje! Nejvíc „IN“ pro vás budou ty, ve kterých se budete cítit příjemně, uvolněně, atraktivně, sexy nebo naopak decentně, nenápadně, zkrátka tak, jak to chcete právě vy sami!

Foto: Pinterest

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *