Nová kolekce Stylish Extravagance

Dnes jsme pro vás připravili druhou část naší nové kolekce dioptrických brýlí. Na své si přijdou ti, kteří milují módu, styl a trendy, ale i ti, kteří dávají přednost funkčnosti a kvalitě. Pojďte se přesvědčit na vlastní oči!

Ray-Ban Nina šedá havana&bílá

Legendární model Ray-Ban Nina jsou jedinečné a velmi ženské brýle ve tvaru kočíčho oka, které vás svým vzhledem přenesou do 60. let. Kombinace šedé želvoviny a jednoduché bílé barvy působí velmi svěže a tak se model hodí téměř k čemukoliv. Oblečte k nim retro leteckou džínovou bundu a zavzpomínejte na minulé časy. Koupit je můžete tady.

Ray-Ban Meteor modrá&červená havana

Tento model je dioptrickou verzí proslulých slunečních brýlí Meteor. Celoplastová obruba, která je inspirována 60.léty vám dodá osobitý a originální vzhled. Zajímavá barevná kombinace tmavě modré a červené havany z vnitřní strany obruby působí dokonalým vintage dojmem. Zamilujete si je hned na první nasazení! Koukněte se tady.

Dolce&Gabbana havana

Milujete módu, styl a aktuální trendy? Pak si pořiďte moderní kulaté brýle od renomované značky Dolce&Gabbana model DG 3269 3141. Robustnější plastové obruby perfektně sedí na obličeji a žíhaná hnědá barva působí elegantně. Tento model se vám bude hodit k jakémukoli outfitu, který vždy oživí. Koupit je můžete tady.

Oakley Pitchman šedá

Pokud si potrpíte na kvalitu, funkčnost, ale zároveň i módu a stylovost, pak jsou tu pro vás nové Oakley Pitchman. Design těchto dioptrických brýlí totiž reaguje na aktuální módní trendy. Šedou transparentní obrubu a černé kovové stranice ozvláštňuje fialové logo Oakley a fialová plastová koncovka z patentovaného materiálu zabraňuje sklouzávání. Prohlédnout si je můžete tady.

Dolce&Gabbana černá

Výrazné černé obruby Dolce&Gabbana DG 3311 501 rafinovaně hranatého retro tvaru s velkými robustními očnicemi dodají každé ženě šarm a hlavně luxusní vzhled. Jsou vyrobené v kombinaci plastu a kovu. Luxusní zlaté stranice podtrhují eleganci a prémiový styl obrub. Brýle budou stylovým doplňkem jak běžného každodenního outfitu, tak outfitu pro zvláštní příležitosti. Koukněte se tady.

Prada Millennials černá

Dioptrické brýle Prada v lesklé černé barvě se skvěle hodí k business outfitu na pracovní schůzku, ale obdivu v nich neuniknete ani s džíny a obyčejným tričkem. Brýle působí velmi efektně a šik a navíc se v nich budete cítit opravdu pohodlně. Pořiďte si jedny tady.

Oakley Crosslink černá

Brýle Oakley se čtyřmi vyměnitelnými nosníky různých velikostí TruBridge Technology ™ byly vyrobeny pro stoprocentní pohodlí. Tento model má vyměnitelné stranice a hlubší tvar čočky jak pro civilní, tak pro sportovní využití. Hodí se k džínám, denimové bundě a tričku, ale i k mikině a kraťasům. Přesvědčte se tady.

Tak co, našli jste své favority? Napište nám, který model vás oslovil nejvíce.

Váš tým Easy Optic

EASY STYLE, Nezařazené
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *