Vůně fialek…

#babicka #prazdniny #vune fialek...sedla na nas nostalgicka :) #newin

Odřená kolena…vůně fialek…babiččin borůvkový koláč…to jak jí voněly vlasy…první pusa za stodolou…u babičky na prázdninách.

Pamatuji si, jak mi mazávala krajíc chleba s máslem a sypala pažitkou. Do druhé ruky jsem dostala čerstvou kedlubnu ze zahrádky. Krásně chroupala a byla vždy tak šťavnatá. A voněla. Voněla, stejně jako všechny moje vzpomínky na prázdniny u babičky.

Máte pravdu, sedla na mě nostalgická. Popravdě, nejen na mě. Do dětských let, na louky probarvené pampeliškami nás vrátily nové Dolce Gabbany, které jsme pro Vás vybrali. Ne snad proto, že by působily babičkovsky, ale díky té radosti a letnímu mámení, kterým na nás okamžitě dýchly.

Asi začínáte chápat, že sestávování nových kolekcí a výběr modelů u nás tak úplně nepodléhá pravidlům. Často rozhoduje, co v nás brýle vyvolají a jaký příběh si za nimi představíme. Zřejmě se vám to bude zdát až naivně kýčovité, ale kdykoli brýle vybíráme, snažíme se naslouchat spíš pocitům. A protože brýle většinou vybíráme hezky všichni dohromady jako tým, je to někdy slušná směska emocí. Většinou si brýle nasadíme a chvíli v nich jen tak jsme, klidně se zavřenými očima. Ono to samo přijde, nebo třeba taky ne.

Je to pro nás trochu jako vybírat krásný dopisní papír, na kterém pak začnete rozvíjet svůj vlastní příběh, když si ty či ony brýle pustíte do života.  K výběru nových modelů přistupujeme s otevřeným srdcem, a tak byste to příště měli udělat i vy. Podívejte se sami sobě do očí, v brýlích i bez nich a hledejte to pouto. Jsme tu pro vás a rádi vám pomůžeme objevit to kouzlo, které vás ve vteřině vrátí třeba do dětských let, nebo vám jednoduše vyčaruje spoustu nových a hravých zážitků.

Dioptrické brýle jsou totiž mnohem víc, než jen korekční pomůcka. Zkuste to.

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *