Sluneční brýle – perfektní zimní doplněk

S příchodem zimy své sluneční brýle automaticky odkládáte a vytahujete je znova až když začne mít sluníčko pořádnou sílu? Tak to děláte velkou chybu, protože sluneční paprsky mohou vašim očích škodit v zimě úplně stejně, jako v létě na rozpálené pláži. Chystáte-li se navíc na hory, právě tam potřebují vaše oči několikanásobnou ochranu. Kromě toho vypadají sluneční brýle se zimními outfity skutečně stylově.

Zrcadlová skla vsazená do originálních obroučků budou vypadat skvěle zejména v kombinaci s péřovou bundou s kožíškem. My pro vás máme Ray-Bany v podobném tvaru.

Pánové by na torch elegance neměli zapomínat ani v zimě. Klasický vlněný kabát si bude báječně notovat s černými Ray-Bany, které u nás seženete zde.

V kožichu vám už nikdy nebude zima. Dokonce ani na zasněženém svahu. Doplňte ho originálními slunečními brýlemi, třeba těmi od značky Vogue.

Staré známé aviatorky jsou nestárnoucí klasika, kterou by měl vlastnit každý muž. Nosit je totiž můžete úplně ke všemu, k elegantnímu kabátu i péřové bundě. My vám nabízíme tyto Ray-Bany.

Milujete černou, která je v zimě vaším nezbytným společníkem? Pak ji oživte alespoň světlejším kabátem a zbytek outfitu doplňte černými obroučkami. Slušet vám jich jistě budou spousty. Co zkusit značku Vogue, kterou seženete zde?

Milujete zlatou? My ano, a proto pro vás máme hned jedny takové Ray-Bany, abyste s nimi na horách udělaly takovou parádu, jako právě slečna na tomto obrázku. Koukněte sem.

Doplňte váš zimní kabát leteckými Ray-Bany, kulichem s bambulí, Hunter holinkami a nikdo vás rozhodně nepřehlédne. Troufnete si?

Velké obroučky vás bezpochyby před sluncem ochrání. Ty hnědé budou navíc perfektně sedět k většině vašich zimních outfitů. Co zkusit třeba Dolce&Gabbana?

Obrázky: Pinterest.com

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *