Na návštěvě v Easy Optic

Protože jsem letos ještě neměla žádné nové sluneční brýle, z Easy Optic mě pozvali, abych si u nich nějaké vybrala. Neváhala jsem a pozvání přijala, jak by taky ne, v EO mají jenom značky, které se mi moc líbí (a ještě za skvělé ceny). Tak například Dolce&Gabbana, Rayban, Oakley, nebo Vogue. Krásný výběr. Mimochodem, zaslechla jsem, že se výběr značek bude nejspíš rozrůstat a já už jsem moc zvědavá na to, kterou další vyberou… 🙂

Ale zpět k mé návštěvě. Udělala jsem vám v showroomu pár fotek, abyste měli představu, jak to tam vypadá. Tak koukejte.

Showroom Easy Optic najdete hned kousek od zastávky metra I.P.Pavlova, vedle MC Donalds. Rozhodně se nemůžete ztratit, když i já, holka z vesnice (co žije v Praze 4 měsíce), jsem to zvládla. Dole zazvoníte na zvonek, vyjedete pár pater výtahem a už jste tam. V ráji plném krásných a kvalitních brýlí.

Já šla teda pro klasické sluňáky, nutno ale říci, že si tady můžete i nechat změřit zrak a pořídit si dioptrické, nebo dioptrické sluneční brýle. Abych pravdu řekla, vůbec jsem neměla představu, jaké brýle chci. Ani tvar, ani značku, nic. Takže jsem prostě jen přišla a začala zkoušet.

Pilotky?
Kočičí?
Nebo nějaké s plochými skly?
Výběr je tady opravdu obrovský.

Nakonec z těch všech překrásných brýlí vyhrály jedny od Dolce&Gabbana, větší a výraznější, celoplastové a černé. Jsou nádherné. Při pomoci s výběrem jsem přihlížela k hlasování na mém instagramu a i mým sledujícím se moc líbily. Jeden známý mi dokonce napsal, že jsou nejlepší a budu jako Anna Wintour, ha… 🙂

No podívejte, nejsou překrásné? Podle mě je tohle naprosto nadčasový kousek, který si budu moci vzít i za několik let. Navíc jsem k nim dostala 3 krásné pouzdříčka, takže jsou v naprostém bezpečí, krásky. Co na ně říkáte? Líbí se vám? Mně opravdu moc! Tak už moc nepřemýšlejte a mrkněte taky na svoje nové sluňáky, klidně třeba jen na e-shop Easy Optic. Mají perfektní možnost vyzkoušet na své fotce (tady) jak by vám který tvar seděl, nebo rovnou vyzkoušet si brýle doma.

Pokud se ale rozhodnete raději do showroomu zajít, myslím, že to bude skvělá varianta. Čekají tam na vás opravdu milí odborníci, kteří vám s výběrem moc rádi pomůžou (pokud tomu nerozumíte tak jako já a nevíte, co vašemu obličeji sedne nejlépe). Já všem z Easy Optic děkuji a vám, mí milí čtenáři, je moc doporučuji.

Mějte se moc krásně, vaše Adela

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *