Jak jsme si museli blognout…

Mile #jaro nemohli jsme se Te dockat! Vitej!

Náš milý Easy bločku, vítáme tě na světě! Dlouho jsme se na tebe těšili, a tak jsme radostí celí bez sebe, že tě můžeme konečně ukázat našim. Všem našim zákazníkům, kteří se postupně stávají našimi kamarády a parťáky, takže se nám ta Easy Optic rodina pěkně rozrůstá. Hezky se nám na to kouká.

No ano, mluvíme o vás. O vás všech, kteří jste si našli cestu do našeho studia nebo eshopu a společně s námi vdechovali život novým obrýleným dobrodružstvím. Právě díky vám jsme pojali myšlenku pustit se do něčeho nového. Něčeho, co by nám umožnilo udělat svět Easy Optic ještě zajímavější, zábavnější a především příjemnější pro vás. A tak začala mít představa o blogování jasnější rysy.

Všichni už dobře víte, jak jsme našimi brýlemi doslova posedlí. Ještě větší závilost ale máme na dobrém pocitu, se kterým od nás odcházíte. Proto se snažíme dělat naši práci nejen na trilion procent, ale předně naslouchat vašim přáním, dotazům i nápadům. Dali jsme tedy hlavy dohromady a připravili pro vás Easy Optic blog, od kterého si slibujeme, že vás bude hravou formou vtahovat do světa brýlí a všeho zajímavého, co se v něm událo.

Potkávat se spolu budeme ve třech sekcích. V sekci Easy Style pro vás budeme lovit žhavé trendy, odhalovat novinky, nabízet tipy a pátrat po všem zajímavém, co by nikomu z nás nemělo uniknout. Sekce Easy Life vás přesvědči, že jsme taky jenom lidé J. Lépe řečeno, že naše parta sestává z osob, které mají tvář, zkušenosti, emoce a chuť do života. Ale také že naše práce není vždycky jenom byznys. V Easy Health se pak budeme snažit osvětlit vam hravou formou některá témata oční optiky, která by pro vás už neměla být taková španělská vesnice.

Pojďte to prožívat a tvořit s námi. Čtěte, sdílejte, pište nám svoje nápady i připomínky a bavte se. Jsme tady. Pro vás! A už jsme si prostě museli blognout…

Nezařazené
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *