I čeští blogeři si zamilovali brýle z Easy Optic

Pokud i vy, stejně jako my, sledujete českou blogovou scénu, pak jste si jistě všimli, že mnoho blogerek i blogerů nosí brýle z Easy Optic a to jak sluneční, tak i dioptrické. Nezůstávejte pozadu a inspirujte se těmi, kteří u nás určují módní trendy a noste je i vy. Jistě si vyberete takové, které dokonale padnou nejen vašemu obličeji, ale i stylu.

Nicole z A Cup of Style

Nicole se nebojí výrazných slunečních brýlí, díky kterým si jí zaručeně všimne každý kolemjdoucí. Brýle se zrcadlovými skly pozvednou o třídu výš každý nudný outfit. Pokud i vy po takových už dlouho toužíte, sáhněte po těch od značky Ray-Ban, které jsou králové mezi slunečními brýlemi už dlouhou řadu let.

4

 

Johanka z Milkwoman

Johanka má svůj neotřelý styl, do kterého dioptrické brýle se silnými obrubami perfektně zapadají. Skla bez obrouček už dávno nejsou v kurzu. Pořiďte si i vy takové, se kterými budete následovat módní trendy. V těchto Prada budete vypadat jistě skvěle.

3

 

Robin z Robin Bery

Robin ví jak podtrhnout svůj šarm, proto si vybral kulaté Ray-Bany. Pokud chcete i vy dostat každou holku do kolen, pořiďte si ty samé, které seženete zde.

4

Karol z Changingroom

Karol je sice malinko crazy, ale čas od času potřebuje vypadat i trochu víc seriózně. K tomu si perfektně vybrala kulaté retro Ray-Bany, které z vaší osobnosti udělají přesně to, co zrovna potřebujete. Vezměte si k nim skinny džíny a oversize svetr a budete vypadat maximálně trendy. Oblečte si kostýmek a udělají z vás dámu.

2

 

Alex z Tale of miss A

Alex je snílek, který si rád zaleze pod teplou deku s knihou. Jelikož ale pracuje v oblasti módy, musí být za každou cenu stylová. Vybrala si proto dokonalé Ray-Bany, které z na první pohled nudného pánského outfitu udělají nejžhavější módní trend. Nebojte se a vyzkoušejte si je i vy!

1

 

Eva z Ejvi Freedom

Ejvi miluje módu už od malička a vždycky naprosto přesně ví, co se zrovna nosí! Značka Ray-Ban ještě nikdy nezklamala a dokáže vyrobit brýle snad pro každý typ obličeje. Tyto kulaté sluneční brýle se zrcadlovými skly budou dokonale sedět i vám.

 

Míša z World Need Blondes

Míša je něžná blondýnka s perfektním obličejem, a proto si vybrala brýle, které neschovají její krásu, ale naopak ji podtrhnou. Hnědé jednoduché obroučky vám pomohou vypadat chytřeji, pokud to ovšem budete potřebovat.

2

 

Dominika Z Dblogu

Dominika, stejně jako Nicole, miluje výrazné barvy, a proto je nosí i na svých slunečních brýlích. A ví co dělá, protože jí perfektně padnou. Zkuste je i vy, třeba tyto podobné pilotky.

3

 

Mia z Kissbook by Mia

Pokud i vy chcete něco speciálního jako nosí Mia, nebojte se barev a pořiďte si takové brýle, které mají třeba zelené nebo modré obruby. Slušet vám budou jistě třeba tyto od značky Vogue.

m

 

Sandra ze Sandra Kisić

Sandra má perfektní styl a nezůstává pozadu ani co se výběru dioptrických brýlí týče. Jak jsme zmínili už několikrát, Ray-Bany jsou prostě klasika. Jsou trendy a zaujmete v nich každého doslova na první pohled. Přesně jako Sandra právě v těchto.

1

 

Katka ze Smoothcooking

Katka má ráda klasiku, se kterou nikdy nic nepokazíte. Hodí se naprosto ke všemu a kdo ví, třeba vám také pomohou jednou napsat svou vlastní knihu:-).

m

 

Hana z instagramu hana val

Toužíte po dokonalé instagramové fotce, která zaujme mnoho fanoušků přesně tak jako ta Hančina? Pak stačí jen dokonalé dioptrické brýle, pánská košile a perfektní načasování a úspěch na sebe nenechá dlouho čekat. Co zkusit třeba tyto?

v

Našli jste u svých oblíbených blogerů brýle, které by seděly vašemu stylu? U nás jich najdete tolik, že nebudete vědět, které si máte dříve odnést. Tak co třeba všechny? 🙂

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *