4 typy brýlí pro každou moderní holku

Kdo by nechtěl být v dnešním světě, kdy jste navíc v jednom kuse online a všichni vás pečlivě sledují, IN.  Dioptrické brýle se staly velkým trendem, který dokáže proměnit každý nudný a obyčejný outfit v něco mnohem víc, staly se dokonce součástí osobnosti. Jděte s dobou i vy a pořiďte si alespoň dvoje z těchto čtyř typů brýlí pro každou moderní holku…

 

1. Retro aviatorky

Letecké brýle zažívají letos svůj velký návrat a to nejen v podobě slunečních brýlí, ale předevších těch dioptrických. Čím větší budete mít, tím víc budete trendy. Každý se ovšem cítí na něco jiného, takže můžete nosit klidně tu decentnější variantu. A pokud se vám nechce kupovat nové, stačí zabrousit do šuplíků vašich prarodičů a jistě tam jedny takové najdete. Pak už jen postačí nechat si do nich udělat nová skla.

Toužíte po podobných? Najdete je zde.

 

2. Výrazný mostík

Chcete něco originálního, ale přitom ne až zas tolik výstředního? Zaměřte se na výrazný mostík mezi obrubami brýlí. Vybrat si můžete zlatý, stříbrný nebo bronzový, ale chybu neuděláte ani tehdy, pokud zůstanete pouze u plastu. Ten kovový využijete zejména u elegantnějších outfitů, zatímco ten plastový se hodí třeba k teniskám a džínové bundičce.

Obroučky s výrazným mostíkem najdete třeba zde nebo zde.

 

3. Jako po dědovi

Velké a kulaté brýle s tenkými obrubami z kovu jsou přesně to pravé, co letos potřebujete a rozhodně budete potřebovat i příští rok. Tento typ brýlí je decentní, ale přesto velmi netradiční, takže se hodí prakticky ke všemu a ještě díky němu budete vypadat velmi sečtěle :-).

Líbí se vám? Podobné můžete koupit zde.

 

4. Barevné obroučky

Chcete něco výrazného? Sáhněte po barevných plastových obroučkách. Každému ovšem sluší jiná barva, tak pečlivě dbejte na jejich výběr, aby vaše oči nevypadaly příliš uplakaně nebo zbytečně zapadle. A že vás jedna barva začne za chvíli nudit nebo se nehodí úplně ke všemu? Proto si pořiďte ještě jedny nějaké neutrální, po kterých můžete sáhnout pokaždé, když vás jejich barva přestane bavit!

Pokud si troufnete na barevné obroučky, zkuste tyto nebo třeba tyto.

Najde se mezi těmito brýlemi váš nový favorit? Tak hurá nakupovat, protože my jsme si oblíbili všechny…

Obrázky: pinterest.com

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *