Easy Optic

Vítáme Vás ve světě Easy Optic, kde si snadno a hravě vybarete ty nejúžasnější brýle!

Jsme tým nadšených profesionálů, který se rozhodl změnit Vaši nákupní zkušenost v oblasti dioptrických i slunečních brýlí k nepoznání. Zakládáme si na tom, že brýle jsou nejen rafinovaný módní doplněk, ale především velmi osobní prvek, který by měl ladit s tím, jací opravdu jste.

V našem konceptu Vám otvíráme dveře do světa značkových brýlí, kde to hraje barvami, vytříbeným designem i hravými materiály. Moc dobře si uvědomujeme, jak je výběr nových brýlí intimní záležitost, ale také kolik z vás si často neví rady nebo sami sebe trochu odbýváte, i když jsou brýle to první, čeho si na vás ostatní většinou všimnou.

My sami jsme brýlím bez nadsázky zcela propadli! Stala se z toho naše radostná posedlost, a tak pro Vás neustále objevujeme žhavé trendy, vybíráme módní chuťovky a čerpáme spoustu zkušeností i za hranicemi. A děláme to rádi.

Největší radost ale máme, když se o to brýlové kouzlení můžeme podělit s Vámi.

Kromě našeho webu , útulného studia v srdci Prahy, hravé fanouškovské základny na Facebooku a Instagramu našlapaného fotkami nejen ze „zákulisí“, tak pro Vás s obrovitým nadšením spouštíme Easy Optic blog.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *