Vyberte si obroučky podle tvaru svého obličeje!

Každý člověk je jiný, proto se nemůžete s ostatními srovnávat. Platí to i o nošení brýlí. Obroučky, které sluší vaší oblíbené celebritě ještě nemusí sedět vám. Nesledujte slepě trendy a vyberte si takové brýle, které budou sedět tvaru vašeho obličeje!

1. Tvar čtverce

Pokud máte tvar obličeje do čtverce a výrazné lícní kosti, neměli byste nosit hranaté obroučky, světlé barvy brýlí a celkově byste se měli vyhýbat dalším úhlům, které by váš výraz zbytečně zostřily a zpřísnily. Nosit byste naopak měli tmavé a kulaté obruby, například tyto Ray-Ban.

 

2. Tvar srdce

Pokud jste majiteli srdcového tvaru obličeje, slušet vám budou oválné a kulaté brýle, které ale nebudou mít příliš silné obruby, ty by měly být naopak tenké a bát se nemusíte ani světlých barev. Nenoste naopak příliš extravagantní desing, který bude váš obličej pouze deformovat, místo toho, aby podtrhl jeho krásu. Vyzkoušet můžete třeba tyto.

 

3. Oválný obličej

Oválnému obličeji budou slušet všechny tvary, jak hranaté, tak oválné. Vyhýbejte se ovšem tzv. oversized obroučkům. Ty by měly být naopak úzké a jemné, které nebudou váš obličej ještě zbytečně zvětšovat. Slušet vám budou tyto Vogue.

 

4. Kulatý tvar

Máte kulatý obličej? Pak si pořiďte výrazné brýle nejlépe hranatého tvaru. Zapomeňte naopak na drobné nevýrazné obroučky a dobrou službu neudělají ani ty kulatého tvaru. Co vyzkoušet tyto Oakley?

 

5. Úzká brada

Pokud máte tvar obličeje tzv. jako diamant a máte úzkou bradu, nenoste tedy příliš úzké brýle. Noste oválné obroučky a obroučky, které mají silnější rámy v místě obočí. Potřebujete totiž zvýraznit rysy obličeje. Z naší nabídky vám budou slušet třeba tyto.

Teď už víte, který tvar brýlí vám bude slušet. Nic ale není striktně dáno a jedná se pouze o obecné doporučení. Každý může přeci nosit cokoliv, v čem se cítí dobře, brýle měnit a experimentovat s jejich nošením podle nálady. Stačí už jen doladit obruby tím správným outfitem a komplimenty od vašeho okolí na sebe nenechají dlouho čekat!

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *