To must mít // FLAT DESIGN

Letos na podzim zapomeňte na klasické sluneční brýle, teď se nosí placatá skla! FLAT DESING brýle, jak se jim obecně říká, pozvednou kterýkoliv outfit a sluší naprosto všem. Už máte ty své?

Pokud hledáte něco nového, módního a skvěle kombinovatelného, nepodceňujte tento trend. Oblíbili si ho blogeři i celebrity a vy je můžete hravě následovat.

 

 

1. Nesmrtelná klasika

Bojíte se, že budete příliš extravagantní a nebudete umět brýle s ničím nakombinovat? Nevadí, sáhněte klidně po klasice! Oblíbená značka Ray-Ban si totiž s placatými skly skutečně vyhrála. Brýle vypadají klasicky, ale přesto originálně. U nás je seženete zde.

2. Originální zrcadla

Pokud si troufáte na něco odvážnějšího, něco, co vás vytáhne z nudy všedního dne, sáhněte po zrcadlových sklech. Nosí se růžové, modré, kulaté, nebo čtverhrané. Co třeba tyto?

3. Něco pro pány

Desingový kousek v podobě placatých skel ale není doplněk jen pro dámy, perfektně totiž padne i opačnému pohlaví. Nosit je můžete jak ke sportovnímu oblečení, tak k elegantnímu outfitu. Jistě si najdete svého oblíbence. Slušet vám budou třeba tyto.

4. Kočičí oči

Brýle ve tvaru kočičích očí z vás udělají hvězdu. Pokud se pro ně ale rozhodnete, zbytek outfitu neste ve znamení jednoduchosti. Tento typ obrub totiž dokáže váš celkový vzhled velmi pozvednout, ale zároveň srazit pěkně k zemi.

Co na tento třend říkáte vy? Je to na vás moc nebo už jste si našli své oblíbence? My milujeme snad všechny typy!

Obrázky: pinterest.com

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *