Sluneční dioptrické brýle Ray Ban

Patříte mezi ty, kteří nosí dioptrické brýle a nemůžete nosit kontaktní čočky? To se v létě může zdát jako pořádný problém, co? My ale máme řešení i pro vás! Dioptrické sluneční brýle. Konkrétně Ray Bany se skly také od značky Ray Ban. A proč zrovna tyto?

Něco vám o nich prozradíme. Víte například, jak poznáte, že jsou skla opravdu značková? Na pravé čočce jsou certifikovány vyrytým logem Ray Ban, na té levé potom iniciály RB. Kromě značkových skel ale mají i spoustu velmi praktických výhod.

Stejné brýle jako na fotografii máme také, mrkněte sem

Tak třeba vidění ve vysokém rozlišení. Díky tomu, že jsou Ray Ban čočky na zadním povrchu bod po bodu digitálně optimalizovány, zaručují opravdu skvělé vidění. Díky vyšší ostrosti a širšímu zornému poli čoček potom nejsou oči tolik namáhané a unavené.

Snadná údržba. Jelikož jsou skla velmi kvalitně antireflexně upravena, zajišťují ochranu před škodlivými účinky UV paprsků ve všech místech čočky. Čočky jsou hydrofobní, což znamená, že jsou odolné vůči vodě a když začně pršet, kapičky po skle stékají a neusazují se na něm. Také je poměrně zásadní odolnost vůči mastnotě. Brýle tak nemusíte několikrát denně čistit, jako je to u čoček ne tolik kvalitních.

Pokud se jedná o brýle s polarizací, oči jsou navíc chráněné před oslnivými odrazy od vodorovných povrchů, ještě více zvyšují ostrost vidění a vylepšují kontrasty. Tím opět omezují únavu očí.

Polarizované brýle z fotografie u nás naleznete tady.

Existuje více druhů Ray Ban slunečních dioptrických čoček, tak jako u těch nedioptrických…

1) Jednobarevné čočky (obraz je s nimi velmi přirozený).
2) Gradální čočky (což jsou čočky, které jsou v horní části tmavené a ve spodní světlejší).
3) Zrcadlovky (velice trendy vzhled).


Nestárnoucí klasika, pilotky. V naší optice máme v několika barevných provedeních, s různými barvami skel. 

A proč jsou podle nás dioptrické sluneční brýle Ray Ban tak skvělé? Mají pár výhod oproti všem ostatním…

1) Vypadají úplně stejně jako nedioptrické sluneční brýle. To není pravidlem, u jiných slunečních dioptrických brýlí mohou být skla lehce zploštělá.
2) Maximálně zachovaná původní barva slunečního skla.
3) Jsou prostě a dobře krásné, trendy a nás prostě baví!

Od Ray Ban u nás najdete široký výběr typů a tvarů od klasických pilotek, přes Clubmaster tvar až po lenonky. V dámských i pánských variantách a s různými typy skel. A pokud si stále nejste jistí tím, který typ brýlí je pro vás ideální, s výběrem toho správného tvaru vám velmi rádi pomůžeme. 🙂
Přejeme vám krásné dny, váš tým Easy Optic.

EASY LIFE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *