Nové trendy v dioptrických brýlích – co se bude letos nosit?

Ač se vám to možná nezdá, i dioptrické brýle podléhají módním trendům. Mění se barva, styl i materiál, z něhož se vyrábí obroučky. Nebojte se načerpat novou inspiraci, ale nakonec vybírejte jen to, co vašemu obličeji skutečně sedne. Tak jak budou letos vypadat dioptrické brýle?

Dvojitý nosník

Na první příčky se dostaly už loni a letos ve slávě pokračují. Řeč je o avantgardních, kulatých obrubách s výrazným kovovým můstkem mezi očnicemi ve zlaté barvě. Jsou ideální pro ženy, které milují módní a lehce extravagantní trendy. Stylově dotáhnou každý váš módní outfit.

Kovové

Kovové provedení a kulatý tvar očnic dodává brýlím retro nádech. Slušet budou všem, kteří se nebojí vyčnívat z řady středního proudu.

Letecké

Dioptrické brýle leteckého tvaru se začaly nosit už loni, stejně tak jako obroučky s dvojitým nosníkem. Na jaře v roce 2018 se ovšem dostanou do popředí mnohem více, než kdy jindy. Pořiďte si je ve zlatém, měděném nebo stříbrném kovu.

Ultra Violet

Barvou letošního roku je Ultra Violet neboli Ultra fialová. Dostává se snad na všechny věci, které si jen dovedete představit, včetně brýlových obrub. Dávejte si ovšem při výběru pozor, ne každému obličeji totiž tato barva sedne.

Hnědá žíhaná klasika

Jsou svěží a mladistvé, vyrobené v kombinaci kovu a plastu. U tohoto modelu jsou zkombinovány polotransparentní, velké, kulaté, plastové očnice v barvě Havana se zlatými stranicemi.

Transparetní

Nebojte se pořídit si něco extravagantního, čím jsou například zcela průhledné obroučky. Hodí se na prosto ke všemu a budete díky nim vypadat skutečně originálně, až trochu futuristicky.

Obrázky: Pinterest.com

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *