Návrat aviatorek, frčí old school obroučky

Svět brýlí zažívá velký comeback v nošení aviatorek. Říkáte si, že letecké brýle se nosily vždycky a stejně tak se i vždycky nosit budou. Tak proč velký návrat? Comeback v módním světě totiž neslaví pilotky proti slunci, ale ty dioptrické, respektive ty, které mají čirá skla. Nosí je celebrity, modelky i blogeři, tak proč byste nemohli i vy?

1. Hodí se ke všem barvám…

Velkou výhodou retro průhledných aviatorek je to, že se hodí naprosto ke každé barvě. Noste je k černé, béžové, ale i k výrazné červené, třeba jako Bella Hadid a rozhodně vás nikdo nepřehlédne!

 

2. Vsaďte na eleganci…

Chcete následovat módní trendy, ale přitom vypadat elegantně? S těmito brýlemi můžete mít obojí, k elegantním outfitům vypadají přímo perfektně. Pokud například musíte denně nosit kostýmek nebo pouzdrové šaty, průhlednými leteckými brýlemi svůj manažerský outfit trochu rozbijete.

 

3. Nejsou pouze pro ženy…

Trend aviatorek není určen pouze ženám, ale perfektně padne i mužům. Oblečte k nim oblek a trenčkot nebo jen svetr, džíny, koženou bundu a dostanete do kolen snad každou ženu, která projde okolo vás.

 

4. Vezměte je na party…

Módní ikona Chiara Ferragni se nebojí nasadit letecké obroučky ani k party outfitům. Je pravda, že to chce už trochu odvahy, ale rozhodně tak můžete mít jistotu, že budete originální a nepřehlédnutelné.

 

5. Když chcete být vidět…

Obyčejné všední outfity a vzhled není nic pro vás? Pak jistě tyto brýle oceníte. Když k nim navíc zvolíte netradiční barvu vlasů, která je teď v kurzu stejně jako právě tyto brýle, stanete se terčem fotoaparátů a všichni od vás budou čerpat inspiraci.

 

6. Nosit je můžete do práce i do školy…

Retro aviatorky jsou ideální na každodenní nošení. Nosit je můžete do školy, ale i do seriózní práce, když je doladíte tím správným oblečením a doplňky. Dokáží jednoduše proměnit každý obyčejný outfit v outfit módní ikony!

Co říkáte na tento trend, který právě ovládá svět módy? Troufnete si na něj nebo zůstanete jen u nenápadného obdivování všech, kteří se nebáli tak trochu vybočit z davu? My jsme tedy rozhodně pro!

Obrázky: pinterest.com

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *