Jaké sluneční brýle vybrat na vaši dovolenou?

Léto, sezóna nejen dovolených u moře, ale i dalších zajímavých akcí, jako třeba festivalů. Proto jsme se rozhodli, že vám usnadníme práci s výběrem ideálních brýlí nejen po vzhledové stránce, ale podíváme se na to i trošku prakticky. Které brýle kam vybrat?


Proč jsou sluneční brýle důležité, to už všichni víme. Nejedná se pouze o módní doplněk, ale v létě jde primárně o ochranu oka před slunečním zářením.

Ale zpět k hlavní otázce. Jaké brýle kam vzít? Tak podívejte…

1) K moři čím větší ochrana, tím lepší.
Pokud vyrážíte na dovolenou k vodě, je veliká pravděpodobnost, že na sluníčku budete většinu času. Budete ležet a opalovat se, nebo plavat pod přímými slunečními paprsky. V tomto případě je nejlepší volit brýle s vysokým stupněm zatmavení a s velkými skly, přes které se k oku nedostane tolik sluníčka. Ženy budou na pláži nebo u bazénu naprosto neodolatelně vypadat například v těchto od Dolce & Gabbana. Muži udělají parádu v těchto Ray Ban pilotkách se skly s polarizací a vysokým stupněm zatmavení.

2) Eurotrip nebo poznávačka snese i menší.
Jak už bylo řečeno výš, čím více času na sluníčku budete trávit, tím je lepší volit brýle větší a s vyšším stupněm zatmavení skel. Pokud ale vyrážíte na nějaký eurotrip, kde nebudete celé dny na lehátku na sluníčku, ale budete chodit po památkách a ve městech, kde se do stínu občas schováte, vyberte klidně brýle menší a se středním zatmavením skel. Co třeba jeden z nejoblíbenějších modelů Aviator od RayBan, nebo některé z Clubmaster typů (výběr pro dámy tady a pro pány zase tady).

3) Na festival je povoleno všechno.
A protože na festivalu zřejmě nebudete trávit týden jako někde u moře, tak tedy přivřeme oči a dáme vám tipy na ty největší stylovky, co v nabídce máme. Povoleno je všechno co vás napadne. Různé barevné varianty, různé tvary. na 100% zazáříte a zaujmete například v těchto lenonkách– třeba s růžovými skly? Nádhera! Pokud vám nesedí kulatý tvar, zvolte váš oblíbený s barevnými obroučkami, nebo skly. Zkuste třeba letošní novinku, šestiúhelníkovou variantu Ray Ban pilotek tady. Nebo spíš preferujete elegantní červené, žíhané a nebo žlutá skla ve stylu hippie? Ať vyberete jakékoliv, vedle nešlápnete.

A je to, velice jednoduché a my věříme, že vám naše rady pomůžou. No a pokud si přece jen někdy nebudete moci vybrat, jaké brýle (ať už dioptrické, či sluneční) na jakou příležitost zvolit, nebojte se nám napsat. Sem do komentářů, nebo klidně na náš firemní instagram (tady), vždy vám moc rádi poradíme a pomůžeme s výběrem. Užívejte si krásné letní dny, váš tým Easy Optic.

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *