Jaké brýlové trendy přináší letošní podzim?

Že byste chtěli odložit na podzim sluneční brýle, protože zkrátka patří jen k létu? Tak to se pletete. Na podzim a v zimě sice paprsky slunce nejsou tak silné, ale i přesto škodí nejen vašemu zraku, ale i čelu, na kterém se kvůli mhouření očí začnou brzy dělat vrásky. Koukněte se na letošní podzimní trendy a jistě mezi nimi najdete své favority.

Kulaté brýle s dvojitým nosníkem

Sluneční ale i dioptrické brýle s dvojitým nosníkem vedou letos na předních příčkách. Když budou mít navíc kulatý tvar, máte stoprocentně vyhráno. Pořiďte si je navíc se zrcadlovými skly a ukažte ostatním, že máte trendy v malíku. Co třebtyto Vogue?

Zrcadlovky

Zrcadlovky jsou nesmrtelná klasika, která vládne módnímu světu už několik let. Lichotí každému obyčejnému outfitu, protože ho pozvedne zase o level výš. Vybírat můžete z barevných skel, ale chybu neuděláte ani s těmi stříbrnými nebo zlatými. My milujeme třeba tyto Ray-Bany.

Flat design

Letos na podzim se do popředí dostává trend placatých skel. Pokud hledáte něco nového, módního a skvěle kombinovatelného, rozhodně ho nepodceňujte! Oblíbily si ho největší módní ikony a vy je můžete hravě následovat. Celý článek o nich si můžete přečíst tady.

Retro

Retro frčí i v roce 2017. Jen se trochu oživilo a odlehčilo, posunulo více k 80. létům. Nejvíce se nosí v kulaté podobě nebo oživené dvojitou hrazdou. Mezi dámskými slunečními brýlemi se začínají prosazovat tvary cateye, které jsou jemně protáhlé nahoře po stranách ála 50. a 60. léta. Za nás jednoznačně tyto Dolce&Gabbana.

Jak se vám líbí nové podzimní trendy? Najdete mezi nimi své oblíbence nebo už je to na vás trochu moc?

Obrázky: pinterest.com

 

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *