Inspirujte se slavnými herci, kteří nosí brýle

Ani slavní herci nezůstávají pozadu a namísto kontaktních čoček si pořídili výrazné obroučky. Pánové, inspirujte se některými z nich a nebojte se udělat ze své drobné oční vady doslova přednost! Pro každý typ obličeje existují takové, které mu padnou tak, že dokáží dokonale podtrhnout vaši image.

Johnny Depp

Johnny Depp se nebojí silných obrub a nosí je v trendy hnědé barvě. Podobné můžete mít i vy. Zkuste například staré známé Ray-Bany, ale vedle nešlápnete ani s luxusními od značky Prada.

collage-1

Brad Pitt

Brad Pitt je rád, když si ho každý všimne a proto vždy volí výrazné a zajímavé obroučky. Vy si pořiďte třeba jedny od Oakley nebo od Dolce & Gabbana, ve kterých budete vypadat stejně stylově.

collage-2

Justin Timberlake

Justin Timberlake nikdy nezklame svou vizáží hodného kluka, který vždycky ví, jak své okolí pobavit. Chcete i vy být tím nejlepším bavičem ve své partě? Zkuste zelené Ray-Ban nebo červené Dolce & Gabbana.

collage-3

Ryan Gosling

Ryan Gosling svým sexy pohledem dostane do kolen snad každou ženu. Už dávno neplatí, že brýle jsou jen pro šprty. Oslňte ženu svých snů třeba brýlemi od značky Vogue nebo Prada.

collage-5

Elijah Wood

Elijah sice vypadá v brýlích jako premiant třídy, ale možná právě jeho roztomilý kukuč dodává jeho image ten správný šmrnc. Chcete-li vypadat jako on, pořiďte si klasické Ray-Bany hned v několika variantách, třeba v této nebo této.

collage-4

Vidíte sami, že když nosíte dioptrické brýle, rozhodně netrpíte žádným handicapem, který by poškodil vaši celkovou vizáž. Je tomu dokonce naopak, musíte jen vybrat takové, které vám perfektně padnou!

Obrázky: pinterest.com

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *