I muži mohou být styloví, když nosí brýle. Nevěříte?

Když se píše o módě a trendech pro nadcházející sezónu, často se mluví pouze o ženách. Ale ani muži nechtějí být pozadu a přestože to mnohdy nepřiznají, i oni sledují módní trendy. Připravili jsme proto pár tipů na stylové outfity pro muže, kteří nosí dioptrické brýle a chtějí, aby obruby do jejich stylu perfektně zapadly.

1. Na rande

Když máte rande, musíte vypadat tak, jakože jste nestrávili hodiny před ním u zrcadla, ale naopak nesmíte působit tak, že je vám schůzka s onou dámou naprosto lhostejná. Oblečte si tmavě modré džíny, dobře padnoucí mikinu nebo bundu s kapucí, kožené boty a vše doplňte brýlemi, ve kterých budete působit ještě více stylově. Slušet vám budou třeba tyto nebo tyto.

1

2. Na párty

Na párty se oblečte pohodlně, ale zároveň tak, abyste na sebe upoutali pozornost. K tomu vám pomůže triko s vtipným nápisem nebo potiskem, béžové kalhoty a samozřejmě vhodně zvolené obruby. Co třeba tyto Ray-Ban nebo tyto Prada?

5

3. Na pracovní schůzku

Ať už se vaše pracovní schůzka týká čehokoliv, měli byste myslet na to, že je důležité vypadat slušně a upraveně. Vsaďte na klasiku a oblečte si tmavou bavlněnou košili, šedivé kalhoty a celý outfit odlehčete třeba bílými teniskami. K tomuto outfitu se budou perfektně hodit tyto nebo tyto obruby.

2

4. Na víkend

I o víkendu můžete dělat parádu v těch správně vybraných kouscích. A když si chcete užívat zaslouženého volného času, je pohodlí na prvním místě. Nejvhodnější proto budou roztrhané džíny a triko v barvách podzimu. Zkuste třeba vínovou barvu, ke které perfektně ladí tyto Ray-Ban nebo tyto Prada.

4

5. Na pochůzky

Určitě to moc dobře znáte, když máte den plný pochůzek, musíte se cítit pohodlně, abyste toho stihli co nejvíce zařídit. Zároveň byste ale měli působit stylově pro případ, že byste potkali svou budoucí vysněnou ženu nebo třeba obchodního partnera. Džíny doplňte bavlněným trikem, koženou bundou a nezapomeňte ani na brýle. Co třeba tyto nebo tyto?

6

6. Na festival

Festival je akce, kde prostě musíte zapadnout. A k tomu vám poslouží ten správně vybraný outfit. Zkuste třeba černé kalhoty, volnější mikinu a kostkované sako, nasaďte si čepici, aby vám nebyla večer zima a vše dotáhněte k dokonalosti s těmito Oakley či těmito Dolce & Gabbana.

3

Takže teď už víte, že brýle váš styl nepokazí, ale naopak outfit podtrhnou a dokáží ho doladit k dokonalosti. Nebojte se tedy experimentovat a klidně už dnes vyrazte pro výraznější obruby, které vám dodají ten správný styl.

Obrázky: pinterest.com; polyvore.com

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *